Buitenplanten

Ons assortiment buitenplanten bestaat uit:

 Bloembollen en zaden                                    Bomen, heesters en coniferen

Bloembollen en zaden tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen       Bomen, heesters & coniferen tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen

 Eénjarigen, kuipplanten en kruiden          Fruitbomen

Kuipplanten tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen     Fruitbomen tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen   

 Vaste planten                                                       Rozen & klimplanten

Vaste planten tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen     Rozen en klimplanten tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen               

 Artikelaanbod buitenplanten leuven mechelen heist-op-den-berg tuincentrum thiels

Wilt u een tuinplant kopen, maar u heeft geen idee waar u moet beginnen? U vindt het in ons Tuincentrum in Heist-op-den-Berg. Wij proberen het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken door de vaste planten onder te verdelen in verschillende segmenten. Zo zijn er schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan. Zo kunt u precies kijken wat uw tuin nodig heeft. 

Bloembollen en zaden kopen

Bloembollen en zaden zijn niet alleen erg praktisch, deze zijn ook nog eens erg leuk om uit zien te komen. U zult wellicht meer moeite moeten doen om de bloembollen en zaden uit te laten komen, maar zo kunt u alleen nog maar meer genieten van de uitkomst! Op onze afdeling bloembollen en zaden vindt u onder andere voorjaars- en zomerbollen en allerlei verschillende soorten kruiden. Mocht u geen tijd of moeite willen investeren in het laten groeien van kruiden, dan kunt u deze ook in pot kopen bij Tuincentrum Thiels. 

Bomen, heesters, coniferen en fruitbomen kopen

Bomen, heesters en coniferen kunt u op veel verschillende manieren in de tuin gebruiken. Deze planten zijn uitermate goed geschikt om te dienen als schutting of om verschillende zones in de tuin te verdelen. Tuincentrum Thiels heeft verschillende soorten bomen, heesters en coniferen in allerlei soorten en maten. Wist u dat er ook bepaalde fruitbomen zijn die ook prima in een kleine tuin kunnen staan?

Eénjarigen, kuipplanten en kruiden

Eénjarigen, kuipplanten en kruiden zijn ideaal om in de tuin wat meer sfeer en kleur te creëren. Deze planten komen veelal uit warmere gebieden van de wereld en doen u dan ook denken aan tropische gebieden! Deze planten zijn niet winterhard, maar kunnen soms wel binnen overleven in de winter. Kom langs bij Tuincentrum Thiels en bekijk ons aanbod éénjarigen, kuipplanten en kruiden. 

Vaste planten in allerlei soorten en maten

De naam zegt het al: vaste planten zijn planten die gedurende het hele jaar in de tuin kunnen blijven staan. Deze planten dienen als perfecte basis voor uw tuin. Vaste planten zijn er in ontzettend veel verschillende soorten en maten. In ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg vindt u medewerkers die u graag helpen bij het uitzoeken van de perfecte basis voor uw tuin. Vaste planten blijven gedurende meerdere jaren mooi en moeten dus goed gekozen worden. Vraag ons team gerust om advies!

Rozen en klimplanten kopen

Rozen zorgen voor romantiek in de tuin en klimrozen kunnen ook gebruikt worden om lege schuttingen of muren op te fleuren. Naast prachtige klimrozen heeft Tuincentrum Thiels ook verschillende soorten klimplanten in het assortiment. Deze klimplanten vindt u onder andere in ons assortiment:

  • Blauwe regen
  • Klimhortensia
  • Bruidssluier

Kom naar ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg om ons overige aanbod buitenplanten te bekijken. 

Bezoek Tuincentrum Thiels

Kom langs in ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg voor een goed advies omtrent onze buitenplanten, welke het beste bij uw tuin past. Voor vragen over ons assortiment tuinplanten kunt u ook een mail sturen naar info@tuincentrumthiels.be of bellen naar 015/22.27.52.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Artikelaanbod

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021