Tuincentrum Thiels

Bij Tuincentrum Thiels hebben we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige kamerplanten en tuinartikelen, die voldoen aan de behoeften van elke groenliefhebber. Ontdek bij ons de meest prachtige planten en bloemen die uw binnen en buitenruimte tot leven brengen en uw interieur verfraaien. Daarnaast bieden we ook verschillende dierenbenodigdheden aan, zodat uw geliefde huisdieren niets tekort zullen komen.

Niet alleen tijdens het groeiseizoen, maar ook tijdens de feestdagen staan wij voor u klaar. Doe uw kerstinkopen bij Tuincentrum Thiels en creëer een warme, feestelijke sfeer in en rondom uw huis.

Bij een bezoek aan Tuincentrum Thiels zult u zich altijd welkom voelen, want wij streven naar een gezellige en inspirerende winkelervaring. Onze medewerkers staan zeven dagen per week voor u klaar. Ook op zondag!

Met verschillende vestigingen in de regio, waaronder Mechelen, Leuven, Lier, Aarschot, Antwerpen, Westerlo, Geel, Vilvoorde, Diest, Duffel, Haacht, Herenthout, Huishout, Keerbergen en Nijlen, zijn we gemakkelijk bereikbaar en altijd dichtbij.

Graag tot ziens bij Tuincentrum Thiels!

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021