Over ons

Welkom bij Tuincentrum Thiels, uw groene oase in het hart van Heist-op-den-Berg. Gelegen in deze prachtige stad, zijn wij al jaren een vertrouwd adres voor tuinliefhebbers uit de wijde omtrek.

Wat maakt Tuincentrum Thiels zo speciaal? Ons tuincentrum is niet zomaar een winkel; het is een beleving. Met een oppervlakte van maar liefst 4500 m2 bieden wij een wereld van tuinplezier. Met een passie voor alles wat groeit en bloeit, streven wij ernaar om niet alleen de beste kwaliteit planten en tuinproducten aan te bieden, maar ook een plek te zijn waar u inspiratie kunt opdoen, advies kunt inwinnen en kunt genieten van de schoonheid van de natuur.

Ons uitgebreide assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan de wensen van elke tuinier te voldoen. En het beste? Een groot gedeelte van ons assortiment is ook online beschikbaar in onze webshop. Bij besteding vanaf 45 euro bezorgen wij uw bestelling gratis aan huis. Of u nu op zoek bent naar exotische planten, duurzame tuingereedschappen, sierlijke tuindecoraties of biologische meststoffen, bij Tuincentrum Thiels vindt u het allemaal. En mocht u iets specifieks zoeken, dan staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om u te helpen.

Kom langs en ervaar zelf de magie van Tuincentrum Thiels. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen uw tuindromen te realiseren!

Klik hieronder op de regio waar u woont en lees verder:

Bij Tuincentrum Thiels ontdekt u ook een rijke variëteit aan planten, van kamerplanten tot buitenplanten, die elke ruimte tot leven brengen. Klik hieronder op de regio waar u woont en lees verder:

Bij Tuincentrum Thiels vindt u niet alleen alles voor uw tuin, maar ook een uitgebreide dierenafdeling voor uw geliefde huisdieren. Klik hieronder op de regio waar u woont en lees verder:

Bij Tuincentrum Thiels ontdekt u meer dan alleen tuinbenodigdheden; wij bieden ook een ruime keuze aan bloemen. Selecteer hieronder uw regio om meer te weten te komen:

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021