• Meer dan 250.000 klanten
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 Dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Uit voorraad leverbaar

Sfeer en cadeau

Ons assortiment woonartikelen bestaat uit:

 Meubels                                                                    Woonaccessoires

Meubels tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen       Woonaccessoires tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen

 Foam- en zijdebloemen                                     Kaarsen   

Foam- en zijdebloemen     Kaarsen tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen 

 Cadeaukaart                                  

Cadeaukaart tuincentrum thiels     

   

Artikelaanbod sfeer & cadeau leuven mechelen heist-op-den-berg tuincentrum thiels

Woonaccesoires of decoratie kopen die sfeer creëren in uw huis of deze juist cadeau doen? U vindt het in ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg nabij Leuven en Mechelen. Wij hebben een ruim assortiment aan de nieuwste en mooiste trends in sfeerartikelen en woonaccessoires voor binnen en buiten. Denk aan vazen en glaswerk in diverse kleuren die mooi te combineren zijn met planten en bloemen. Hippe kussens en een groot assortiment aan kaarsen en verlichting om gezellige hoekjes te creëren in uw tuin of woonkamer.

Bij ons kunt u volop interieurinspiratie opdoen en op onze sfeerafdeling kunt u voor iedere gelegenheid wel een leuk cadeau kopen.

Bezoek Tuincentrum Thiels

Kom langs in ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg voor goed advies omtrent onze sfeer en cadeau artikelen, welke het beste bij uw interieur passen. Voor vragen over ons assortiment sfeer en cadeau producten kunt u ook terecht bij [email protected] of bel gerust naar 015/22.27.52.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Artikelaanbod