Fleur op

Altijd verzekerd van een vers en mooi boeket? Koop Fleur op boeketten bij Tuincentrum Thiels. Wij bieden een keuze aan verscheidene boeketten die u gemakkelijk online bestelt. Wilt u een boeket laten bezorgen? Wij bezorgen Fleur op boeketten binnen een straal van 15km. Neem contact op voor meer informatie.

Filter tonen Filter verbergen
1 - 6 van 6 producten

Fleur op boeketten bestellen

Tuincentrum Thiels te Heist-op-den-Berg maakt elke dag een vers aanbod aan Fleur op boeketten. Onze bloemen zijn dagvers en geheel afgestemd op het seizoen. Zo heeft u altijd verse bloemen die precies passen bij de tijd van het jaar. In onze bloemenshop in Heist-op-den-Berg vindt u een mooi aanbod aan boeketten die u direct mee naar huis neemt. Tevens bieden wij een ruim assortiment vazen, potten en manden. Wilt u een Fleur op boeket laten bezorgen? Tegen een kleine vergoeding brengen wij uw Fleur op bloemen ook thuis! 

BRENG EEN BEZOEK AAN ONZE BLOEMIST

U bent van harte welkom in onze bloemenshop in het tuincentrum. Geen tijd om langs te komen? Onze online bloemenshop is 24/7 geopend zodat u op elk moment een mooi boeket bestelt. Woont u binnen een straal van 15km? Dan is het ook mogelijk om de boeketten van Fleur op ook thuis te laten bezorgen. De medewerkers van Tuincentrum Thiels in Heist-op-den-Berg stellen de Fleur op bloemen met liefde en zorg samen.

ONZE BLOEMISTEN STAAN VOOR U KLAAR!

Onze bloemisten zijn gespecialiseerd in het maken van de mooiste boeketten voor iedere gelegenheid. Of u nu zelf behoefte heeft aan een mooi en fris boeket voor in huis, of graag iemand anders blij maakt met een mooi boeket; onze bloemisten helpen u graag om een boeket naar wens te maken! Wij bieden diverse standaard boeketten van Fleur op in verschillende stijlen, maar uiteraard verzorgen wij ook graag boeketten volledig naar eigen samenstelling. Vraag onze bloemisten hierbij gerust om hulp. Het kan namelijk weleens lastig zijn om een boeket zelf samen te stellen, maar onze bloemisten helpen u hier graag bij. 

ONLINE BOEKETTEN BESTELLEN

Bestel uw bloemen gemakkelijk, veilig en snel online en vertrouw op de beste, verste kwaliteit. Voor iedere gelegenheid bieden wij prachtige snijbloemen aan. U kiest zelf de gewenste bezorg- of afhaaldatum. Wij bieden een 7 dagen versgarantie, dat wil zeggen dat wij garanderen dat uw boeket voor minimaal 7 dagen mooi blijft. Wilt u bloemen laten bezorgen? Tegen een kleine vergoeding brengen wij de prachtige boeketten bij u of een geliefde thuis! Kies uit de volgende categorieën:

De bloemenwinkel in Heist-op-den-Berg steunt u graag in de moeilijke tijden, maar is er ook voor u als u iets moois te vieren heeft. In wat voor situatie u zich ook bevindt; de bloemenwinkel van Tuincentrum Thiels heeft de bloemen die u nodig heeft!

HEIST-OP-DEN-BERG BLOEMENWINKEL

Wilt u meer weten over onze boeketten en onze bloemenshop in Heist-op-den-Berg? Neem contact met ons op via 015 22 27 52 of stuur een e-mail naar info@tuincentrumthiels.be. Wilt u uw wensen bespreken met onze bloemist? Kom dan langs bij ons tuincentrum en stel uw boeket geheel naar eigen wens samen. Onze bloemisten geven graag advies en staan altijd voor u klaar. Wij hebben Fleur op boeketten, losse snijbloemen, bloemarrangementen en nog veel meer. Tot snel bij de bloemenshop van Tuincentrum Thiels in Heist-op-den-Berg.

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021