Honden en katten

Wilt u honden en katten in uw tuin bestrijden? Deze huisdieren zijn op zich geen echte plaag te noemen, maar als deze uw tuin hinderen, dan kan dit zeker ergernis opleveren. Al helemaal wanneer andermans huisdier zijn behoeften in uw tuin doet. Daarom zijn er mogelijkheden om honden en katten uit uw tuin te weren, zonder dat dit schadelijk is. In ons tuincentrum vindt u diverse soorten plagenbestrijding waarmee u de natuur verder niet schaadt.

Waarom honden en katten bestrijden?

De huisdieren die zo onschuldig lijken en dat vaak ook nog eens zijn. Waarom zou u deze uit uw tuin willen weren? Als u een grote waarde hecht aan uw tuin en de uitstraling daarvan en veel tijd en moeite steekt in het onderhoud en de verzorging van uw planten, dan kunnen honden en katten zeker roet in het eten gooien. Ze doen vaak hun behoeften in de tuin, waarvoor ze kuiltjes graven, ongeacht de planten in de omgeving. Niet alleen de plantjes leiden hieronder, de geur die honden achterlaten trekken ook weer andere honden aan. Dit brengt een vicieuze cirkel op gang die u natuurlijk liever niet in uw tuin heeft!

Honden en katten bestrijden op een biologische manier

De komst van honden en katten in uw tuin kunt u bestrijden met een biologisch middel. Dit betekent dat de honden en katten hier niet ziek van worden en uw planten er ook niet onder leiden. Het enige effect is dat de honden en katten met een grote boog om hun geliefde plekje heen lopen! Daarmee is het doel snel bereikt en zijn al uw inspanningen in de tuin niet voor niets. 

Andere dieren dan honden en katten bestrijden?

Wellicht zijn het niet de honden en katten in uw tuin die de meeste hinder geven en wilt u eerst iets anders proberen. In ons tuincentrum kunt u ook informeren naar de mogelijkheden om andere dieren te bestrijden, bekijk de onderstaande pagina's voor de mogelijkheden en informatie:

Kom langs bij Tuincentrum Thiels in Heist-op-den-Berg

Het is begrijpelijk dat u niet zomaar met verschillende middelen in de tuin aan de slag gaat. Daarom kunt u in ons tuincentrum altijd om advies en informatie vragen, zodat u goed ingelicht te werk gaat. U bent van harte welkom! Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door een mail te sturen naar info@tuincentrumthiels.be of door te bellen naar 015/22.27.52. Tot ziens bij Tuincentrum Thiels!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Plagen in de tuin

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021