Eénjarigen, kuipplanten en kruiden

Bent u op zoek naar éénjarige planten, kuipplanten en/of kruiden voor in uw tuin? Kom dan eens lang in Tuincentrum Thiels in Heist-op-den-Berg. Wij hebben een breed assortiment aan perkplanten (éénjarigen), kleurrijke Fuchsia's (kuipplanten) en diverse kruiden.

Eénjarigen planten

Eénjarigen worden ook wel perkplanten genoemd. Deze vaak vrolijke planten bloeien een zomer lang, mooi in een balkonbak of gewoon in de tuin. Zet u ze in een bak, zorg dan wel dat ze voldoende voeding krijgen.

Kuipplanten

De meeste kuipplanten komen uit de zuidelijke landen rond de Middellandse Zee zoals de Oleander, Abutilon, Lantana of Fuchsia. Geef ze een warm plekje op het terras of zet ze in de tuin. In het najaar moeten ze naar binnen. Een koele, onverwarmde ruimte is al voldoende. Geef ze heel weinig water tot ze in het voorjaar weer buiten mogen dan is het ook tijd om ze te verpotten en terug te snoeien. 

Diverse kruiden

Een aantal kruiden overleven onze zachte winters zoals bieslook en munt. Andere kruiden moeten elk voorjaar gezaaid worden. Op onze kruidenafdeling staan ook alle kruiden kant en klaar in pot om in je tuin, op je balkon of in je keuken te zetten. 

Bezoek Tuincentrum Thiels

Kom langs in ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg voor een goed advies omtrent onze éénjarige planten, kuipplanten en kruiden, welke het beste bij uw tuin passen. Voor vragen over ons assortiment kunt u ook een mail sturen naar info@tuincentrumthiels.be of bellen naar 015/22.27.52.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Buitenplanten

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021