Bloemen

De mooiste bloemen koopt u bij Tuincentrum Thiels! Onze bloemisten stellen met veel plezier een prachtig boeket voor u samen. Klik onderaan de pagina op uw regio en lees verder.

Seizoensbloemen kopen

Bloemen zijn de sfeermakers in huis. Bij ieder seizoen passen weer andere bloemen, waarmee u het gevoel van de natuur naar binnen haalt. In de lente en zomer zijn de boeketten bij Thiels bijvoorbeeld extra kleurrijk, om u dat heerlijke zomerse gevoel te geven. In de winter zijn zachtere kleuren gebruikelijk en in de herfst ziet u vooral warme tinten, zoals oranje, geel en rood. Bij Tuincentrum Thiels stellen we mooie seizoensboeketten voor u samen. U kunt ook zelf een boeket samenstellen. Kies dan bijvoorbeeld voor de volgende seizoensbloemen:

  • Lente: narcis, pioenroos, hyacint, fritillaria, cestrum, seringen, ranonkel, anemoon, aster, agapathus, dille, muscari, lathyrus en bloesem
  • Zomer: celosia, gladiool, glorosia, lathyrus, allium, delphinium, zonnebloemen, rode rozen
  • Herfst: rozenbottels, callicarpa, physalis, scabiosa, euphorbia, eikenblad
  • Winter: tulpen, amaryllis, ilex, kerstroos

Rond de kerststdagen versieren we onze boeketten altijd met slingers, kerstballen en andere leuke versiersels. Ook met Pasen, Moederdag en andere feestdagen kunt u rekenen op een vrolijk versierd boeket.

Bloemen verzorgen

Met een goede verzorging blijven de bloemen van Tuincentrum Thiels soms wel twee weken goed! Zorg ervoor dat u de bloemen na aankoop schuin afsnijdt. De onderkanten van bloemstelen zijn soms uitgedroogd, omdat ze na aankoop een tijdje uit het water zijn geweest, hierdoor nemen de bloemen minder water op. Snijdt om dit te voorkomen ongeveer 2 cm van de steel af. Zet de bloemen altijd in een schone vaas met water op kamertemperatuur. We raden aan om ook wat snijbloemenvoeding toe te voegen aan het water. Haal afgevallen blad altijd uit het water. Deze bladeren zullen anders gaan rotten en zo ontstaan er bacteriën. Haal ook de uitgebloeide bloemen er tussenuit.

Bloemen kopen bij u in de regio

Klik hieronder op uw regio voor meer informatie.

Graag tot ziens bij Tuincentrum Thiels!

Tuincentrum Thiels
Liersesteenweg 68
2221 Heist-op-den-Berg

015 22 27 52
[email protected]

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021