Bloemen

Dagelijks verse bloemen kopen nabij Mechelen en Leuven? Dat kan bij onze bloemist! Bij de ingang van ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg vindt u onze bloemist met iedere dag verse snijbloemen, denk aan een mooie bos tulpen, rozen, lelies of andere meer seizoensgebonden bloemen. Een bos bloemen neemt u gemakkelijk mee! Wie wordt er nu niet blij van een mooie bos verse bloemen? Zowel in onze online bloemenshop als in het tuincentrum helpen wij u met veel plezier aan een mooi en vers boeket!

Bloemen voor iedere gelegenheid

U kunt bij onze bloemist terecht voor:

Als u op zoek bent naar nét iets meer dan een gewone bos bloemen, dan maken wij graag een boeket op maat voor u. U kan zelf de bloemen kiezen en wij maken een boeket naar wens. Voor speciale gelegenheden brengen wij graag onze kennis samen met uw wensen om tot een geschikt arrangement te komen. 

Verse bloemen voor uzelf, of als cadeau

Zet de bloemen bij thuiskomst in het water en voeg iedere dag vers water toe. Snijbloemenvoeding zorgt voor een langere levensduur en houdt de bladeren frisgroen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de bloemen vers en van goede kwaliteit zijn. Voor vrijwel iedere gelegenheid is een bloemetje op zijn plaats, een mooie attentie waar veel mensen erg van kunnen genieten! Onze bloemisten helpen u met veel plezier aan een geschikt cadeau boeket. 

Bloemen bestellen in onze online bloemenshop

Online bloemen bestellen is heel eenvoudig in onze webshop. U kunt de bloemen ook cadeau geven, dan bepaalt u de gewenste leverdatum en het adres. Wij zorgen dat het cadeau op tijd wordt bezorgd! Bekijk het aanbod snel in onze online bloemenshop.

Meer informatie over onze bloemen of het tuincentrum?

Voor meer informatie kan u uiteraard contact met ons opnemen. U kan een mail sturen naar info@tuincentrumthiels.be of bellen naar 015/22.27.52. Graag tot ziens bij Tuincentrum Thiels!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemist

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021