Bloembollen en zaden

Graag uw tuin wat meer kleur geven tijdens het voorjaar? Koop dan alvast uw bloembollen en zaden rond het najaar in ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg. De keuze is enorm! Zo bent u in ieder geval verzekerd van een kleurrijke tuin, terras of balkon tijdens het voorjaar en de zomer.

Voorjaarsbollen en zomerbollen

Bloembollen zijn onder te verdelen in voorjaarsbollen en zomerbollen. De voorjaarsbollen worden geplant in oktober / november en de zomerbollen in april / mei, na de vorstperiode. Bloembollen voelen zich overal thuis en zijn tevreden met elk plekje in de tuin of in een bak. Eén van de bekendste voorjaarsbollen zijn Narcissen. Deze vermeerderen zichzelf en kunnen in de grond blijven, zodat ze volgend jaar weer in grotere getalen terug kunnen komen. Tulpen en hyacinten zijn maar éénjarig. Wel zijn er zogenaamde verwilderingspakketten, dat zijn botanische soorten die zichzelf vermeerderen zoals:

  • Blauwe druifjes
  • Narcissen tête-a-tête
  • Minitulpjes

De zomerbollen, anemonen, dahlia's, gladiolen zijn ook éénjarig. Deze bollen kunnen droog bewaard worden voor het volgende seizoen. Aan u de keuze! U kunt voorjaarsbollen in het najaar kopen en ze zelf planten, zodat u in de vroege lente kunt genieten van de uitgekomen Narcissen en blauwe druifjes. Het is ook mogelijk om in het vroege voorjaar naar ons tuincentrum te komen waar wij al bollen op pot verkopen. 

Assortiment zaden

In ons tuincentrum hebben wij een ruim assortiment zaden zowel voor de siertuin (snijbloemen en perkplanten) als voor de groente- en kruidentuin, diverse soorten graszaad en weidebloemmengsels (een mix van klaprozen, korenbloemen en margrieten) die uw voortuin een fleurige aanblik geven.

Bezoek Tuincentrum Thiels

Kom langs in ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg voor een goed advies omtrent onze bloembollen en zaden, welke het beste bij uw tuin passen. Voor vragen over ons assortiment bloembollen en zaden kunt u ook een mail sturen naar info@tuincentrumthiels.be of bellen naar 015/22.27.52.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Buitenplanten

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021