Dierenwinkel

Dierbenodigdheden kopen bij Tuincentrum Thiels

In onze dierenwinkel vindt u alles wat u nodig heeft voor de verzorging van uw huisdier. Zo hebben wij artikelen voor:

 Honden                                                                     Katten

Honden tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen         Losse snijbloemen tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen

 Knaagdieren                                                           Vogels

Konijn knaagdieren tuincentrum thiels heist-op-den-berg dierenwinkel     Vogels tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen     

Artikelaanbod dieren leuven mechelen heist-op-den-berg tuincentrum thiels

Assortiment dierenwinkel Heist-op-den-Berg

In ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg hebben wij een complete dierenwinkel met een ruim assortiment dierbenodigdheden en accessoires. Hier vindt u alles voor uw huisdier, zoals voer, speeltjes, stro en meer! Wij hebben een ruim aanbod met verschillende merken zoals:

 • Royal Canin
 • Whiskas
 • Pedigree
 • Versele-Laga
 • Voskes
 • Edgard&Cooper

Door verschillende merken aan te bieden, bent u ervan verzekerd dat u altijd genoeg keuze heeft in onze dierenwinkel in Heist-op-den-Berg. Ieder dier is anders en ieder huisdier heeft dan ook andere verzorging en voeding nodig. Zo staat Royal Canin erom bekend om voeding en snacks voor huisdieren te creëren die precies de voedingsstoffen bevatten die zij nodig hebben. Royal Canin heeft ook speciaal dieetvoer. In ons assortiment vindt u ook producten van de merken Whiskas en Pedigree. Deze merken specialiseren zich in het ontwikkelen van de juiste voeding voor iedere levensfase van uw hond of kat. Om uw huisdier te voorzien van de juiste en de beste dierenbenodigdheden, komt u naar de dierenwinkel van Tuincentrum Thiels! 

Dierenwinkel in Heist-op-den-berg

Om uw huisdier optimale verzorging te bieden, heeft u vaak verschillende producten nodig. Denk aan voer, speelgoed, vachtverzorging, reisartikelen en een hondenhok. Wellicht heeft uw huisdier nog speciale verzorging of voeding nodig; ook dan kunt u in onze dierenwinkel terecht. Wij verkopen ook speciaal dieetvoer voor als uw huisdier te dik is of zelfs als uw huisdier last heeft van gewrichtsproblemen. Op de dierenafdeling van ons tuincentrum is er tevens altijd iemand aanwezig die u kan adviseren bij uw keuze, zodat u uw huisdier de beste verzorging kunt bieden! Mocht u dus vragen hebben over wat het beste bij uw huisdier past; vraag het één van onze medewerkers.

Dierenwinkel Tuincentrum Thiels: ook voor de dieren buiten

Niet alleen bevat onze dierenwinkel verschillende producten voor uw huisdieren, ook voor de dieren buiten in uw tuin vindt u in onze dierenwinkel allerlei producten. Van vogelhuisjes tot vogelvoer: Tuincentrum Thiels heeft het allemaal. Wilt u meer genieten van vogels in de tuin? Dan kunt u vetbollen ophangen of vogelhuisjes neerzetten. Let er wel op dat verschillende vogels andere plekken in de tuin als voorkeur hebben. Waar u het vogelhuisje plaatst is dus van invloed op welke vogels uw tuin komen bezoeken. Door een vogelhuisje of eventueel vogelvoer in de tuin te plaatsen zorgt u ervoor dat de vogels in uw tuin makkelijker de winter doorkomen. Help de natuur een handje en krijg er prachtige vogels in de tuin voor terug!

Bezoek Tuincentrum Thiels

Heeft u advies nodig over welke producten geschikt zijn voor uw huisdier? Op de dierenafdeling in het tuincentrum loopt altijd iemand rond die u er alles over kan vertellen. Voor vragen over ons assortiment dierbenodigdheden kunt u ook terecht bij info@tuincentrumthiels.be of bel gerust naar 015/22.27.52. Kom langs om ons volledige aanbod te bekijken en laat uzelf verrassen door ons ruime aanbod. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij onze dierenwinkel in Heist-op-den-Berg!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Artikelaanbod

 • Gratis bezorging vanaf €45,00
 • 4500m² tuinplezier
 • 7 dagen versgarantie
 • Ruim assortiment
 • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021