Boeketten voor Valentijnsdag

Valentijnsdag is een dag die je niet mag vergeten. Op 14 februari is het weer tijd om je betekenisvolle wederhelft of partner extra in de bloemetjes te zetten. Bekijk ons online assortiment en bestel uw boeket voor Valentijnsdag in de webshop. Wilt u toch liever langskomen om een boeket naar eigen wens samen te stellen? U bent van harte welkom! 

 

Filter tonen Filter verbergen
1 - 5 van 5 producten

14 februari Valentijnsdag

In ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg heb je een ruime keuze aan boeketten voor Valentijnsdag tegen scherpe prijzen. Elk boeket, eender uit welke bloemen, zal door de ontvanger in dank worden afgenomen en zorgt voor een fijne Valentijnsdag. Wist je trouwens dat er een betekenis schuilgaat achter het aantal rozen dat je schenkt? We komen hier later op terug. Wil je weten welke bloemen of boeketten nu goed zijn om te schenken of wil je weten hoe je iemand moet vragen of hij/zij jouw valentijn wil zijn? Lees snel verder.

Valentijnsdag 14 februari - Tuincentrum Thiels

Valentijnscadeau

 1. Boeketten 

Een veelgebruikt en succesvolle manier om de liefde van je leven een gelukkige Valentijnsdag te wensen, is door het geven van een mooi boeket. Kom langs in onze bloemenwinkel in Heist-op-den-Berg om een prachtig boeket uit te zoeken als Valentijnscadeau. Ga je voor een gevarieerd boeket of een boeket met dezelfde bloemen? Een gevarieerd boeket is een goede optie als je partner geen specifieke lievelingsbloem heeft en/of van diversiteit houdt. De bloembind(st)ers van Tuincentrum Thiels verzekeren je van een kleurrijk en nostalgisch boeket. 

 1. Bloemen

Bloemen is the way to go als jouw hartendief houdt van één specifieke bloem. De meest beruchte bloemen onder de Valentijnsbloemen zijn natuurlijk rode rozen en met name een boeket rode rozen. Zoals eerder aangegeven, is de hoeveelheid rozen hierbij van belang! 

 • Een trosje van 10 rozen vertaalt zich in een partner die erg tevreden is over zijn huidige relatie. 
 • Een geheime aanbidder schenkt iemand 13, wellicht zonder naamkaartje. 
 • Een ruzie bijleggen doe je met 15 rozen. Dit betekent namelijk: “sorry.”
 • Schenk iemand 50 rozen om 5 maal een tevreden partner uit te beelden. De som der delen komt uit op een bewijs van onvoorwaardelijke liefde. 

Rode rozen zijn onlosmakend verbonden met de dag van de liefde, ofwel Valentijnsdag. Klassiek, hip, nostalgisch: rozen volgen vanaf het begin van hun bestaan de trend en zijn tijdloos. Een wereld zonder rozen is zoals een plant zonder wortels. 

 1. Droogbloemen

In ons tuincentrum bieden we ook nog een mooi aanbod droogbloemen aan. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een boeket met gedroogde bloemen. Een droogboeket bestaat bijvoorbeeld uit wilde bloemen, papaver, rozen en nog meer. Theoretisch kan je een droogboeket maken van elke soort bloem!

Tip: wil je jouw speciale Valentijnsboeket levenslang behouden? Laat jouw boeket dan drogen! Een boeket droogbloemen dient als fysieke herinnering aan jouw Valentijnscadeau, vooral als je 13 rozen hebt ontvangen van jouw geheime aanbidder.

Valentijnsdag 14 februari - Tuincentrum Thiels

Boeketten en rozen kopen bij Thiels

In ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg staan wij voor je klaar om Valentijnsdag zo perfect mogelijk te maken. Wil je jouw partner verrassen of blijf je liever anoniem bij het schenken van een Valentijnsboeket, rode rozen of droogbloemen boeket? Dan ben bij je bij ons aan het juiste adres. Wij doen ook leveringen aan huis binnen een straal van 15km van ons tuincentrum. Bestel op tijd! Zo weet je zeker dat jouw geliefde een aangename verrassing krijgt op 14 februari.

Bekijk openingstijden

 • Gratis bezorging vanaf €45,00
 • 4500m² tuinplezier
 • 7 dagen versgarantie
 • Ruim assortiment
 • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021