Bomen, heesters en coniferen

Met bomen, heesters en coniferen kunt u uw tuin mooi beschut maken van de buren of andere gebouwen om uw heen. In ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg vindt u een groot assortiment van verschillende soorten 'grote' tuinplanten.

Assortiment bomen

Bomen horen in grote tuinen of plantsoenen thuis. Toch is er een groot aantal kleinere soorten die bijzonder geschikt zijn voor de kleinere tuin. Vooral de bolboompjes en treurvormen zijn populair zoals de Bolacasia, het Treurwilgje en het Krenteboompje.

Diverse heesters

Onder de categorie heesters vallen struiken die in vele gevallen in de herfst hun blad laten vallen, uitzonderingen daargelaten. Een heester kan heel bepalend zijn in de tuin. Er zijn vroegbloeiende heesters zoals de Forsythia en Ribes, heesters die vooral gekocht worden om hun mooie getinte en getekende bladeren en heesters die 's winters groen blijven zoals de Laurier, Rhododendron en Buxus.

Assortiment coniferen

Conifeer is de verzamelnaam voor naaldbomen en -struiken. Ze blijven over het algemeen in de winter groen, alleen de Larix verliest z'n naalden. De Conifeer is een gemakkelijke 'boom' die goed te snoeien is, zelfs in mooie vormen maar niet te veel in de wind moet staan. Indien u daarmee rekening houdt dan zal u veel plezier beleven aan deze altijd groene struiken.

Bezoek Tuincentrum Thiels

Kom langs in Tuincentrum Thiels in Heist-op-den-Berg voor een goed advies omtrent onze bomen, heesters en coniferen, welke het beste bij uw tuin passen. Voor vragen over ons assortiment kunt u ook een mail sturen naar info@tuincentrumthiels.be of bellen naar 015/22.27.52.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Buitenplanten

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021