Buitendecoratie - NIEUW!

Vanaf heden hebben wij ook op het gebied van buitendecoratie een nieuw en divers assortiment. Ook buiten kunt u genieten van mooie decoraties en ornamenten, die het buitenleven een stuk aangenamer maken. Op deze nieuwe afdeling in ons assortiment bent u van harte welkom voor een flinke dosis aan inspiratie en vrolijke beelden voor in de tuin of op het balkon!

Buitendecoratie in Heist-op-den-berg bekijken?

U bent van harte welkom in ons tuincentrum voor het volledige aanbod aan decoratie. Wilt u alvast een voorproefje zien? Bekijk dan de onderstaande video!

Wat kunt u verwachten van het buitendecoratie assortiment?

Het nieuwe assortiment is er speciaal om uw tuin of balkon eens op te fleuren. Naast bloemen en planten, kunnen decoraties namelijk ook een hoop sfeer geven. Zo hebben wij onder andere:

  • Vrolijke beeldjes om langs het tuinpad te zetten
  • Hangers die een kale buitenmuur opvrolijken
  • Ideale cadeaus voor liefhebbers van het buitenleven!

Het ideale aan deze artikelen is, dat ze ongeacht de seizoenen hun werk doen in de tuin; sfeer brengen! Anders dan bij bloemen en planten vereisen ze geen onderhoud en verzorging, en kunt u er direct van genieten!

Andere decoratie artikelen van Tuincentrum Thiels

Naast het nieuwe assortiment aan buitendecoratie, hebben wij ook de nodige decoratie artikelen voor in huis. Binnenkort zal ook het assortiment aan interieur decoratie te bestellen zijn via onze webshop. Houd hiervoor onze website goed in de gaten! Het assortiment varieert van vazen en kussens, tot aan kaarsen, servies en fotolijstjes. Door het gebruik van sfeervolle accessoires lopen het binnen- en buitenleven in elkaar over en kunt u uw eigen stijl volledig doorvoeren van de woonkamer tot in de tuin!

Kom langs bij Tuincentrum Thiels te Heist-op-den-Berg

Bent u benieuwd geworden naar onze nieuwe decoratie-artikelen? U bent van harte welkom om ons uitgebreide aanbod te bekijken! Voor vragen en meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, via info@tuincentrumthiels.be of bel naar 015/22.27.52. Graag tot ziens bij Tuincentrum Thiels in Heist-op-den-berg!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Artikelaanbod

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021