Bruidsboeketten

Bij de mooiste dag hoort ook het mooiste bruidsboeket. Ook daarvoor bent u bij Tuincentrum Thiels aan het juiste adres! Onze bloemisten helpen u graag aan een bruidsboeket dat volledig voldoet aan uw wensen en stijl. U bent van harte welkom om u volledig te laten informeren over de mogelijkheden en samen een prachtig bruidsboeket samen te stellen voor de grote dag!

Een bruidsboeket op maat

Onze bloemisten spreken graag al uw wensen door onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarnaast kunnen zij u voorzien van creatieve ideeën en adviezen, om tot een boeket te komen dat helemaal bij u past. Naast het boeket zelf, kunnen wij u ook helpen met andere bruids artikelen, zoals:

  • De corsage
  • Bloemversieringen voor het haar, op de hoed, of aan de pols.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Vraag onze bloemisten gerust wat er allemaal mogelijk is, dan denken zij graag met u mee om decoraties te maken geheel naar uw wens. 

Trouwboeketten en meer

Bij de bloemist in ons tuincentrum bent u aan het juiste adres voor geschikte bloemen voor uw bruiloft en vele andere gelegenheden! Wij hebben tevens een bloemen webshop waar u prachtige boeketten kunt bestellen. Onze ervaren bloemisten helpen u graag aan het boeket dat precies klopt bij de gelegenheid en uw wensen!

Afspraak maken of meer informatie?

Voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak kunt u uiteraard contact met ons opnemen. U kunt een mail sturen naar info@tuincentrumthiels.be of bellen naar 015/22.27.52. U bent ook van harte welkom in ons tuincentrum, op de bloemenafdeling. Onze bloemisten staan voor u klaar!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemist

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021