Boeketten

Iedere dag maken onze bloemisten verse boeketten afgestemd op het seizoen. Natuurlijk maken wij ook boeketten naar uw wensen en een door u gegeven prijsindicatie. Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij nu ook in de regio. Zowel in het tuincentrum als in onze online bloemenshop kunt u kiezen uit verschillende soorten, maten, kleuren en stijlen. Wij zorgen voor verse bloemen van goede kwaliteit, en maken indien gewenst ook boeketten volledig naar uw wens!

Seizoensgebonden boeketten

Met de seizoenen mee verschillen de bloemen in onze boeketten. In de lente worden boeketten met tulpen en andere gele en roze bloemen in verwerkt, terwijl we in de zomer veel meer met de kleuren geel en oranje werken. Ook bloemstukken en arrangementen gericht op de seizoenen en feestdagen komen ieder jaar weer terug. Zo kunt u uw interieur of cadeaus voor anderen aanpassen op de jaargetijde, stemming, bloei en kleuren. 

Boeketten bestellen

Online boeketten bestellen is heel eenvoudig in onze webshop. U kunt de bloemen ook cadeau geven, dan bepaalt u de gewenste leverdatum en het adres. Wij zorgen dat het cadeau op tijd wordt bezorgd! Bekijk het aanbod snel in onze online bloemenshop. Kiest u uw bloemen liever in het echt uit? Uiteraard kunt u ook boeketten bestellen in het tuincentrum zelf, daar helpen onze bloemisten u graag verder. 

Meer informatie?

Voor meer informatie kan u uiteraard contact met ons opnemen. U kan een mail sturen naar info@tuincentrumthiels.be of bellen naar 015/22.27.52. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons tuincentrum, waar onze bloemenshop zich ook bevindt!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemist

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021