Glas

Glaswerk zoals vazen en potten zijn voor ieder interieur een belangrijk item. Van boeketten tot kaarsen: er zijn vele toepassingsmogelijkheden én het staat erg sfeervol. Glas is uitstekend geschikt voor bloemenvazen, maar ook planten die weinig grond nodig hebben zoals orchideeën staan prachtig in een glazen pot. De kleur van het glas wordt vaak aangepast aan kleurtrends, waardoor er vele variaties mogelijk zijn.

Méér dan glazen vazen

Naast vazen, hebben wij ook prachtige glazen in ons assortiment die te gebruiken zijn als windlichten. Of bijvoorbeeld kandelaars van glas! Glas met een wat luxere uitstraling is helder, voor een iets robuustere uitvoering wordt gerecycled glas gebruikt, dat enigszins groen is van kleur. Het voordeel van glas is dat bijvoorbeeld een windlicht of vaas op veel verschilende plekken in het interieur tot zijn recht komt. Het is niet té aanwezig en past zich aan aan de omgeving en inhoud.

Andere potterie artikelen

Naast glaswerk kunt u bij ons ook terecht voor andere potterie artikelen, zoals:

Bezoek tuincentrum Thiels

Kom langs in ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg voor een goed advies omtrent onze potterie. Voor vragen over ons assortiment glaswerk kunt u ook een mail sturen naar info@tuincentrumthiels.be of bellen naar 015/22.27.52.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021