Plagen in de tuin

Wilt u nu eindelijk vooruitgang boeken met uw tuin en vervelende plagen de baas worden? Voor verschillende soorten ongemakken hebben wij bestrijdingsmiddelen, zoals:

 Wespen                                                                     Mieren

Wespen tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen         Mieren tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen

 Ratten en muizen                                                Mollen

Ratten en muizen tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen         Mol tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen

 Reigers                                                                       Honden en katten

Reigers tuincentrum thiels heist-op-den-berg      Honden en katten bestrijding thiels heist-op-den-berg leuven mechelen                                                       

Artikelaanbod plagen leuven mechelen heist-op-den-berg tuincentrum thiels

Op zoek naar plagenbestrijding in Heist-op-den-Berg of de nabije omgeving zoals Leuven, Herentals, Aarschot, Lier, Mechelen? Onder deze categorie valt bijvoorbeeld een mollenplaag die de hele tuin verandert in een knollenveld of een wespenplaag die de schuur terroriseert. Ook mieren die uit alle hoeken te voorschijn komen horen hier bij. Tevens kunnen katten voor een hoop ergenis zorgen omdat ze meestal hun behoefte doen in andermans tuin. Gelukkig zijn er diverse soorten mogelijkheden om deze ongemakken te bestrijden. Bij Tuincentrum Thiels bent u hiervoor aan het juiste adres!

Honden en katten weren uit uw tuin

Hoewel honden en katten geen echte plaag te noemen zijn, kunnen ze in andermans tuin toch een hoop ergernis geven. De kuiltjes, geurtjes en de schade aan de planten zijn niet fijn als u graag een mooie tuin hebt. Op het gebied van honden & katten bestrijding vindt u bij ons bijvoorbeeld een biologisch middel waardoor honden en katten met een grote boog om uw tuin heen lopen. 

Mieren- en wespenplagen in de tuin

Mieren en wespen horen bij een natuurlijk evenwicht in uw tuin. Maar op het moment dat het er zó veel worden dat u er overlast aan ondervindt, dan is het tijd om in te grijpen. Hoewel mieren niet schadelijk zijn, kunnen ze wel gaan graven in uw tuin, of in uw huis hun weg zoeken. Om andere dieren in de tuin zoals vogels en egels niet te vergiftigen, is het raadzaam om mieren te bestrijden met biologische bestrijdingsmiddelen. Om wespen te bestrijden kunt u bij ons ook speciale middelen verkrijgen. Met de juiste manier van mieren- & wespenbestrijding onvervindt u geen schade aan de rest van de tuin en de andere dieren.

Last van mollenplagen in de tuin?

Een mol doet geen kwaad, dat weten we stiekem allemaal. Toch is het zonde van uw tuin, als deze vol staat met molshopen. Uw gazon leidt er in die zin zeker onder als er veel mollen in de tuin zijn. Daarom hebben wij een speciale pagina op onze website met al onze tips voor mollenbestrijding.

Reigers uit de tuin weren?

Het kan een prachtig zicht zijn, hoe een reiger naar zijn prooi staat te turen. Maar als die prooi uw goudvis is, dan bent u minder blij! Er zijn verschillende mogelijkheden voor reigerbestrijding in uw tuin. Zo kunt u denken aan een afdeknet, of een afschriknet. Hiervoor kunt u bij ons terecht en wij voorzien u dan ook graag van de nodige adviezen en informatie over het gebruik.

Ontdek onze webshop

Het is ook mogelijk om uw bestrijdingsmiddelen te kopen via onze webshop. Wij leveren aan huis, u bent verzekerd van kwaliteit & de betaling gebeurt steeds op een veilige manier. Ontdek ons assortiment plagenbestrijding in onze webshop!

Bezoek Tuincentrum Thiels te Heist-op-den-Berg

Kom langs in ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg voor een goed advies omtrent onze plagenbestrijding. Voor vragen over ons assortiment plagenbestrijding kunt u ook terecht bij info@tuincentrumthiels.be of bel gerust naar 015/22.27.52

Bekijk meer productgroepen in de categorie Artikelaanbod

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021