Rouwarrangementen

Wij maken rouwarrangementen naar uw wensen en kleuren. Maak een afspraak of kom langs dan zorgen wij voor een mooi en stijlvol boeket of arrangement, met of zonder lint in de kleur die u passend vindt. Een mooi en persoonlijk afscheid vereist immers ook de juiste bloemen, kleuren en stijl. Dit begrijpen wij volledig en onze bloemisten helpen u hier dan ook graag bij. 

Rouwboeket bestellen

In onze webshop laten wij de meest bestelde rouwbloemen zien. U kunt deze online bestellen, maar u kunt ook altijd contact met ons opnemen over uw wensen qua bedrag, kleuren en soort bloemen die in het rouwboeket verwerkt moeten worden. 

Wij zorgen voor een mooi en passend boeket geheel naar uw wensen voor een mooi afscheid. 

Een rouwarrangement zelf samenstellen

Zowel in onze webshop als in ons tuincentrum vindt u de rouwarrangementen die wij aanbieden. Echter hebben wij ook de mogelijkheid om deze naar keuze samen te stellen. Ieder afscheid is immers weer anders, en wij dragen graag ons steentje bij aan de persoonlijke invulling van het rouwarrangement. Daarom kunt u alitjd wensen en voorkeuren doorgeven en bespreken onze bloemisten graag de mogelijkheden met u. Bezoek onze bloemisten in het tuincentrum, of neem contact met ons op voor een afspraak. 

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op

Voor meer informatie kan u uiteraard contact met ons opnemen. U kan een mail sturen naar info@tuincentrumthiels.be of bellen naar 015/22.27.52. U kunt ook een bezoek brengen aan onze bloemenshop en onze bloemisten vragen naar de mogelijkheden. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemist

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021