• Welkom bij Tuincentrum Thiels!

  Wij helpen u graag!

  Nieuws

  Tuincentrum vol cadeaus voor de feestdagen

  De laatste tijd berichtten we al over wat je in ons tuincentrum in Heist-op-den-berg kunt vinden om het binnen en buiten voor de komende feestdagen in december zo gezellig mogelijk te maken.

  Lees meer...
  Kerstverlichting kiezen

  De donkerste dagen van het jaar komen eraan. Maak het binnen en buiten een stuk gezelliger met allerlei stralende lichtjes. Zeker in deze nare tijden vormen ze letterlijk en figuurlijk lichtpuntjes.

  Lees meer...
  Kersttrends 2021

  Zoveel mensen, zoveel smaken. Elk jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van kleuren, materialen en thema's voor de kerstdagen.

  Lees meer...
  Dé kerststerren van ons tuincentrum voor binnen en buiten

  Natuurlijk vind je in ons tuincentrum op onze kerstshow nu weer de mooiste kerstbomen en kerstdecoraties, van kerstballen in de nieuwste kleuren tot stralende verlichting voor binnen en buiten.

  Lees meer...
  Haal meer groen in huis

  Ja, straks mag de kerstboom weer worden opgetuigd, maar ondertussen wordt alles buiten een stuk kaler en donkerder.

  Lees meer...
  15 tuintips voor november

  Het herfstweer is als vanouds behoorlijk grillig, met veel wind en regenbuien en dan opeens weer prachtig strijklicht op de verkleurde herfstbladeren.

  Lees meer...
  Doen! Bloemen zaaien in het najaar

  Het klinkt raar, maar het is waar. Je zou denken dat je alleen in het voorjaar kunt zaaien, maar er zijn ook veel eenjarige bloemen en vaste planten die je nu kunt zaaien.

  Lees meer...
  Fleurige herfstdecoraties voor terras en balkon

  Tja. Er is geen ontkomen aan. Het is al veel minder lang licht en het zonnetje laat zich minder zien. Je zou er een herfstdip van krijgen.

  Lees meer...
  Meer pompoendecoraties

  Eerder gaven we op deze site van ons tuincentrum in Heist-op-den-berg al tips voor het maken van griezelige pompoendecoraties voor Halloween en Sint-Maarten.

  Lees meer...
  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021