• Welkom bij Tuincentrum Thiels!

  Welkom bij Tuincentrum Thiels!

  Wij helpen u graag!

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 Dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021

  Nieuws

  Slim water geven

  In augustus hadden we weer een ongekende hittegolf. September telt ook een aantal opvallend warme dagen. Veel mensen puffen dan wat af. Ook onze tuin-, terras- en balkonplanten hebben het bij hoge temperaturen zwaar te verduren.

  Lees meer...
  Tips tegen wespen

  We krijgen nog een paar warme dagen in september. Deze nazomer kan ervoor zorgen dat we weer belaagd zullen worden door wespen, terwijl we gezellig samen zitten te eten aan de tuintafel of een drankje doen op het balkon.

  Lees meer...
  Hippe bladplanten voor in huis

  De dagen worden korter, de temperatuur daalt. We gaan weer meer tijd binnenshuis doorbrengen, wat velen van ons helaas toch al moeten doen vanwege het Covid-19 virus.

  Lees meer...
  Tuinplant van dit moment: droogtebestendige vetplanten

  De hittegolf van augustus is voorbij. De temperaturen worden draaglijker en er valt weer regen. Maar de afgelopen zomers hebben laten zien dat we steeds vaker te maken krijgen met aanhoudende hitte en droogte.

  Lees meer...
  15 tuintips voor september

  De herfst hangt in de lucht. Het is frisser, de dagen worden alweer korter, bloeiende planten raken over hun hoogtepunt heen. Maar wie weet krijgen we nog een mooie, lange nazomer.

  Lees meer...
  Strelitzia: Woonplant van de maand september 2020

  Strelitzia is een opvallende verschijning met een tropische uitstraling die haar bijnamen als paradijsvogelbloem of vogelkopbloem eer aandoet.

  Lees meer...
  Huis- en tuintrends: veranda's en terrasoverkappingen

  Het is al tijden populair interieur en tuin, binnen en buiten, zo veel mogelijk in elkaar te laten overlopen en van de tuin een extra (buiten)kamer te maken.

  Lees meer...
  Moestuinieren in augustus

  Augustus is een drukke maand voor moestuiniers. Je kunt veel groenten en fruit oogsten, op tropisch warme dagen moet je flink water geven en tegelijkertijd kun je nog van alles zaaien.

  Lees meer...
  Maak de tuin hitte- en droogtebestendig

  Het klimaat verandert merkbaar. We krijgen in de zomer steeds vaker te maken met extreem hete en droge perioden, die er zelfs toe leiden dat de overheid oproept zuinig om te gaan met water, door onder andere de tuin niet te sproeien en de auto niet te wassen.

  Lees meer...