• Meer dan 250.000 klanten
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 Dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Uit voorraad leverbaar

  Nieuws

  Tuintips mei

  Tuintips mei

  Na IJsheiligen (medio mei) is het doorgaans definitief gedaan met de kans op nachtvorst. We kunnen dan eindelijk binnen opgekweekte zaailingen en vorstgevoelige pot- en kuipplanten onbezorgd buiten zetten. Daarnaast is er nog veel meer te doen en dat is geen straf, met een fijn lentezonnetje erbij.

  • Knip de uitgebloeide bloemen van tulpen en laat de steel en het loof afsterven, zodat de bol weer voldoende energie kan...
  Lees meer...
  Zomerbollen planten

  De lente is nog pril, maar in ons tuincentrum in Heist-op-den-berg heb je nu ruime keuze in zomerbollen.

  Lees meer...
  Tuintips april

  De lente komt maar traag op gang dit jaar. En dan doet april ook nog eens wat hij wil. Hagel of zonneschijn, er zijn deze maand genoeg tuin- en moestuinklusjes te doen.

  Lees meer...
  Tuinplant van de maand april: Petunia

  De Petunia: easy care, veel keuze.

  Lees meer...
  Hortensia: woonplant van de maand april

  Grote bloemschermen, sprookjesachtige kleuren, schoonheid in overvloed – als er hortensia's zijn is het voorjaar écht begonnen. 

  Lees meer...
  Haal het voorjaar in huis!

  De eerste voorjaarsbollen hebben in de tuin de kop opgestoken en hier en daar verschijnt pril groen.

  Lees meer...
  Fleurige paasdecoraties

  Wanneer je gezellig met familie of vrienden aan tafel gaat om uitgebreid te brunchen of dineren, maak je het binnen natuurlijk graag vrolijk en fleurig.

  Lees meer...
  Gratis grondtest!

  Breng nog tot eind maart een staal van uw grond mee naar ons tuincentrum en krijg grondadvies op maat van uw moestuin/gazon/siertuin.

  Lees meer...
  9x moestuinieren in maart

  Rol je mouwen maar op, want het moestuinseizoen begint! Je kunt ook aan de slag met het lenteklaar maken van de tuin, door afgestorven plantdelen af te knippen en verse compost of tuinaarde in de borders aan te brengen. Maar in de moestuin of vierkante-meterbak kun je nu al heel veel zaaien en planten, zodat je straks volop kunt oogsten en kunt genieten van je eigen verse, lekkere, gezonde en goedkope groenten en kruiden.

  Lees meer...