• Welkom bij Tuincentrum Thiels!

  Welkom bij Tuincentrum Thiels!

  Wij helpen u graag!

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 Dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Uit voorraad leverbaar

  Nieuws

  Celosia: Woonplant van de maand juli 2020

  Het bonte gezelschap van de hanenkammen heeft een bijzondere plaats in het plantenassortiment. Met zijn kleuren en uitbundige bloemvormen is Celosia een opvallende verschijning met een welhaast sensuele uitstraling.

  Lees meer...
  5 tips voor het maken van een insectenhotel

  Meer dan de helft van alle 358 bijensoorten is bedreigd en ook de vlinderstand laat al decennialang te wensen over. Wilde bijen en andere insecten vinden het heerlijk om een warme, droge en beschutte plek te hebben.

  Lees meer...
  Verkoeling voor mens en dier

  Het is zomer en de laatste jaren lopen de temperaturen in onze contreien dan steeds hoger op. Oudere mensen, mensen die iets zwaarder wegen, maar ook tal van anderen kunnen hier niet zo goed tegen.

  Lees meer...
  Salvia: tuinplant van het moment

  De Salvia is een prachtige plant die in geen enkele (moes)tuin mag ontbreken. Naast het keukenkruid, de geurige en overheerlijke salie, zijn er ongelooflijk veel siersoorten die nu volop bloeien met lipbloemen in de meest prachtige kleuren.

  Lees meer...
  Een groen dak in 5 stappen

  Een groen dak aanleggen op je (tuin)huis, kantoor, uitbouw, schuur of garage biedt veel voordelen.

  Lees meer...
  Groene Vaderdagcadeaus

  Op zondag 14 juni viert België Fête des Pères, op 21 juni is het in Nederland Vaderdag. Sokken, stropdassen en aftershave heeft hij vast al genoeg.

  Lees meer...
  Huis- en tuintrends zomer 2020

  De zon lonkt, de bijen zoemen, de vlinders vliegen van bloem naar bloem. We blijven natuurlijk zo veel en lang mogelijk buiten op mooie, zomerse dagen.

  Lees meer...
  15 tuintips juni

  Juni is een van de mooiste tuinmaanden. De rozen bloeien weelderig, net als heel veel andere vaste planten, en alles is nog heerlijk fris groen.

  Lees meer...
  Calla: Woonplant van de maand juni 2020

  De Calla, of officieel de Zantedeschia komt evenals de Anthurium en de Spathiphyllum uit de familie van de Araceae en wordt gekenmerkt door het trechtervormige schutblad (spatha).

  Lees meer...