• Welkom bij Tuincentrum Thiels!

  Welkom bij Tuincentrum Thiels!

  Wij helpen u graag!

  • Meer dan 250.000 klanten
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 Dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Uit voorraad leverbaar

  Nieuws

  15 tuintips voor april

  April doet wat ‘ie wil, dus het kan nog alle kanten op. Een lekker lentezonnetje en dan weer een hoosbui of voorjaarsstorm. Nachtvorst ligt nog op de loer.

  Lees meer...
  Moestuinieren in maart

  Door alle ontwikkelingen rond het coronavirus zou je bijna vergeten dat het lente is! Met een heerlijk zonnetje erbij kun je nu een goede start maken met het moestuinseizoen, in de tuin, op het balkon, in de vensterbank of in de vierkante-meterbak.

  Lees meer...
  Tuinieren als gezonde en opbeurende bezigheid in coronatijden

  Wereldwijd zitten we in sociaal isolement, in de strijd tegen het coronavirus. Niet op bezoek bij opa en oma, niet naar school, naar het zwembad of de film. Je wordt er allemaal niet vrolijk van. Gelukkig kun je wel veilig lekker aan de slag in je tuin.

  Lees meer...
  Snoeien in maart

  Snoeien doet bloeien. Knip de winter weg voor een goede start van het tuinseizoen 2020! Heel veel planten en struiken moet je nu snoeien, ook nu ze al zo vroeg uitlopen. Geef ze meteen speciale mest, dan geniet je straks van extra kleur en geur.

  Lees meer...
  De Week van de Nestkast

  In Nederland vindt van 9 tot en met 15 maart de Nationale Week van de Nestkast plaats, georganiseerd door Vogelbescherming Nederland en CJ Wildbird Foods.

  Lees meer...
  Maak je tuin regenbestendig

  Het klimaat verandert merkbaar. Afgelopen winter was extreem zacht, stormachtig en nat. Eerder gaven we op deze site van ons tuincentrum in Heist-op-den-berg al tips om je tuin windbestendig te maken.

  Lees meer...
  Maarts viooltje

  Doorgaans bloeit het maarts viooltje vreemd genoeg pas in april, maar dankzij de extreem zachte winter krijgt dit vaste, wintergroene plantje nu in ‘de goede maand’ zijn violetblauwe bloempjes.

  Lees meer...
  Tuintips maart

  Het wordt lente! Tijd om de winter (of liever: de extra lange herfst) weg te knippen en het prille groen en de eerste voorjaarskleuren tevoorschijn te laten komen.

  Lees meer...
  Dendrobium: Woonplant van de maand maart 2020

  Bij Dendrobium groeit uit een stevig stammetje met schubben en bladeren een kaars vol grillig gevormde bloemen, die afhankelijk van de soort ook nog licht geuren.

  Lees meer...