Onkruidbestrijding

Planten die als ongenode gasten in het gazon voorkomen worden onkruid genoemd, terwijl het gewoon inheemse planten zijn. In de borders kan het 'onkruid' geschoffeld worden, in het gazon is dat een stuk moeilijker vandaar dat er teruggegrepen moet worden op onkruidbestrijdingsmiddelen die door middel van korrels of in vloeibare vorm verwerkt kunnen worden.

Andere soorten onkruid

Een ander hardnekkig onkruid is mos. Vaak komt dit in gazons voor die in de schaduw liggen of waar de grond te zuur is. U kunt bij ons een grondanalyse aanvragen met daarbij een aangepast bemestingsadvies. Bij zure grond wil kalk ook nog weleens helpen. 

Gereedschap tegen onkruid

Wij bieden onder meer ook elektrisch gereedschap, handgereedschap en sproeitoestellen aan om de onkruidbestrijding te vergemakkelijken. Hiermee gaat u op een zo gemakkelijk mogelijke manier te werk om onkruid weg te halen, en wordt u voldoende ondersteund. Vaak is de combinatie van de juiste middelen én het juiste gereedschap een ideale combinatie.

Ontdek ons online aanbod

Op onze webshop bieden wij een assortiment onkruidbestrijding aan. Ontdek het aanbod via de website! Wij garanderen dezelfde kwaliteit, levering aan huis en veilige betaling. Zonder de deur uit te hoeven, kunt u zo de gewenste middelen aanschaffen, waarmee u binnenkort eindelijk van het vervelende onkruid af bent!

Meer informatie? Kom bij ons langs in het tuincentrum!

Kom langs bij Tuincentrum Thiels te Heist-op-den-Berg. Onze medewerkers helpen u graag. U kan ons ook steeds telefonisch bereiken op het nummer 015/22.27.52 ofwel via [email protected]. Graag tot ziens bij Tuincentrum Thiels!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bestrijdingsmiddelen

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021