Meststoffen

Soort meststof

Bij meststoffen kunnen we een splitsing maken tussen samengestelde en enkelvoudige meststoffen. De naam zegt het al, de samengestelde meststoffen zijn meststoffen met extra toevoegingen. Hierdoor zijn ze bijvoorbeeld speciaal geschikt voor gazon en siertuin. Kalk met bijvoorbeeld zeewier en andere extracten geven een extra impuls aan gazon, border en moestuin. De speciale tuinmest zorgt dat de tuin de nodige voedingsmiddelen krijgt.

Enkelvoudige meststoffen hebben een hoog stikstofgehalte waardoor ze een extra groei stimuleren. We denken dan aan beendermeel (rijke bloei en goede wortelontwikkeling) en bloedmeel voor een sterke groei. Deze meststoffen vallen onder biologische meststoffen. 

Laat uw grond testen

Tuincentrum Thiels biedt u de mogelijkheid om uw grond te laten testen tegen een kleine vergoeding. U brengt een bodemstaal binnen, onze medewerkers test het en vervolgens krijgt u een verslag mee met de uitslag. Zo weet u perfect welke meststoffen uw bodem nodig heeft. 

Kom langs bij Tuincentrum Thiels te Heist-op-den-Berg

Onze medewerkers staan u graag bij met het gepaste advies over welke meststoffen exact geschikt zijn voor uw moestuin, siertuin of gazon. U kan ons ook steeds telefonisch contacteren via 015/22.27.52 ofwel via e-mail bereiken [email protected].

Ontdek meer in onze webshop

U kan ook bestellen via onze webshop. Ontdek ons online aanbod waaronder meststoffen.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Grond- en meststoffen

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021