Meststoffen

Meststoffen voor het perfecte gazon

Voor het allermooiste groene gazon verkoopt Tuincentrum Thiels meststof die uiterst geschikt is voor het voeden van uw prachtige grasveld. Deze meststoffen bevatten alle essentiële voedingsmiddelen voor een prachtig gazon, en gaan de groei van onkruid tegen terwijl ze uw gazon juist laten opleven. Voor extra ondersteuning van uw gazon is er ook nog de handige 4 in 1 gazonmest, die uw gazon in een handomdraai voorziet van alles wat het nodig heeft. 4 in 1 gazonmest van Tuincentrum Thiels:

  • Bestrijdt indirect mos en onkruid;
  • Voedt, door de grote hoeveelheden NPK en mineralen;
  • Versterkt de planten;
  • En verbetert de bodem!

Hebt u geschikte gazonmeststoffen nodig? Bij Tuincentrum Thiels, in de buurt van Herenthout, Westerlo en Duffel vindt u alles wat u nodig heeft voor het bemesten van uw gazon.

Meststoffen van DCM kopen

Al jaren is DCM een zeer vooraanstaand merk op het gebied van meststoffen voor uw tuin. DCM is een Belgische leverancier en levert al bijna 50 jaar lang geregeld meststoffen aan particulieren en professionele hoveniers door heel België en omstreken. Het geheim zit hem in de verschillende grondstoffen die in DCM mest te vinden zijn, die de bodem goed voeden en bovendien voor een goede structuur zorgen. DCM mest is te verkrijgen in verschillende varianten. Zo bestaan er speciale soorten gazonmest van DCM met toegevoegde bacteriën voor optimale gezondheid van de bodem. Daarnaast gaat de mest de groei van mos tegen. DCM is organische mest met oog voor mens, plant, dier en milieu. Voor het grootste assortiment DCM-producten komt u natuurlijk naar Tuincentrum Thiels.

Organische meststoffen bij tuincentrum Thiels

Wat is nu het verschil tussen organische mest en kunstmest? Organische mest is samengesteld uit organische producten en bevat dus geen kunstmatige toevoegingen. Dat is bij kunstmest wel aan de orde. Kies daarom voor hoogwaardige organische mest bij het beste tuincentrum van België. Organische mest is verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals vloeibare mest of mest in de vorm van korrels of pellets. Veel soorten organische mest zijn gemaakt van beendermeel, koemest of compost. Wat u ook voor organische mest zoekt, bij Tuincentrum Thiels in de buurt van Heist op den Berg, Huishout en Aarschot vindt u zeker waarnaar u op zoek bent. Kom daarom vandaag nog langs!

Soort meststof

Bij meststoffen kunnen we een splitsing maken tussen samengestelde en enkelvoudige meststoffen. De naam zegt het al, de samengestelde meststoffen zijn meststoffen met extra toevoegingen. Hierdoor zijn ze bijvoorbeeld speciaal geschikt voor gazon en siertuin. Kalk met bijvoorbeeld zeewier en andere extracten geven een extra impuls aan gazon, border en moestuin. De speciale tuinmest zorgt dat de tuin de nodige voedingsmiddelen krijgt.

Enkelvoudige meststoffen hebben een hoog stikstofgehalte waardoor ze een extra groei stimuleren. We denken dan aan beendermeel (rijke bloei en goede wortelontwikkeling) en bloedmeel voor een sterke groei. Deze meststoffen vallen onder biologische meststoffen. 

Laat uw grond testen

Tuincentrum Thiels biedt u de mogelijkheid om uw grond te laten testen tegen een kleine vergoeding. U brengt een bodemstaal binnen, onze medewerkers test het en vervolgens krijgt u een verslag mee met de uitslag. Zo weet u perfect welke meststoffen uw bodem nodig heeft. 

Kom langs bij Tuincentrum Thiels te Heist-op-den-Berg

Onze medewerkers staan u graag bij met het gepaste advies over welke meststoffen exact geschikt zijn voor uw moestuin, siertuin of gazon. U kan ons ook steeds telefonisch contacteren via 015/22.27.52 ofwel via e-mail bereiken info@tuincentrumthiels.be.

Ontdek meer in onze webshop

U kan ook bestellen via onze webshop. Ontdek ons online aanbod waaronder meststoffen.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Grond- en meststoffen

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021