Bloeiende kamerplanten

De mooiste bloeiende kamerplanten koopt u bij Tuincentrum Thiels! Bloeiende planten, anders dan groene planten, bloeien en groeien het hele jaar door of gedurende specifieke perioden in het jaar. Vaak hebben deze de meest tropische uitstraling, en zijn ze een lust voor het oog in uw interieur. 

Verzorging tropische kamerplanten

Veel kamerplanten komen oorspronkelijk uit tropische of subtropische landen en daar moet rekening mee gehouden worden. Oerwoudplanten zoals varens verdragen geen felle zon, terwijl cactussen daarentegen graag in de zon staan. De meeste bloeiende kamerplanten houden van een lichte standplaats. Naast watergeven, hebben ze in de bloeiperiode ook kamerplantenvoeding nodig en sommige planten zijn gek op een voetbad. Zorg dat het gietwater altijd lauw is en trakteer de planten eens in de week op een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze tijdens een lichte regenbui lekker buiten. Na de bloei het watergeven terugbrengen op 1 maal in de week, plantenvoeding is nu taboe. In het voorjaar kan de plant verpot worden, gebruik goede potgrond. Lees zorgvuldig de verzorgingstips die vaak bij de plant worden meegeleverd.

Soorten bloeiende kamerplanten

Een kleine greep uit de verschillende soorten bloeiende kamerplanten:

  • Cyclaam
  • Kaapsviooltje
  • Hortensia
  • Primula

Ook voor andere kamerplanten kunt u bij Thiels terecht!

Uiteraard hebben wij naast onze bloeiende kamerplanten, ook een ruim aanbod aan diverse andere kamerplanten. Van cactussen en vetplanten, tot aan arrangementen. Met een arrangement worden planten en potten gecombineerd, eventueel op een dienblad of schaal. Dit zijn ook erg mooie cadeaus, net zoals een enkele kamerplant. Uiteraard kunt u bij ons terecht als u hier vragen over heeft, of als u op zoek bent naar een geschikt cadeau. 

Tot ziens bij tuincentrum Thiels!

Voor informatie over ons assortiment kamerplanten kunt u een mail sturen naar info@tuincentrumthiels.be of bellen naar 015/22.27.52. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons tuincentrum, voor het volledige aanbod en de nodige adviezen en informatie. Graag tot ziens!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021