Arrangementen

Voor een mooi plantenarrangement bent u bij Tuincentrum Thiels in Heist-op-den-Berg aan het juiste adres! Arrangementen zin ideaal om een tafeltje, dressoir, of lege hoek op te vrolijken. U brengt meteen een geheel andere sfeer in uw interieur. Tevens zijn de arrangementen uitstekend geschikt om cadeau te geven.

Breng uw schaal of plantenbak naar Tuincentrum Thiels

Heeft u thuis een mooie schaal of plantenbak die u graag wilt laten vullen met mooie bijpassende planten? Dan helpen wij u graag verder! Niet iedereen vindt het leuk of heeft het inzicht om in een bestaande schaal of plantenbak een mooie plantencreatie te maken. De medewerkers van ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg weten altijd een mooi plantenarrangement voor u te verzorgen. Door de juiste combinaties te maken naar uw stijl en voorkeur, past het plantenarrangement straks uitstekend in uw interieur!

Een plantenbak of schaal kopen en laten opmaken in Heist-op-den-Berg

Bij ons in het tuincentrum vindt u een ruim aanbod aan plantenbakken en mooie schalen, maar ook daar moet natuurlijk nog een mooi plantenarrangement in. Ook daarmee zijn wij u graag van dienst. Het werkt als volgt:

  • Kies de schaal of plantenbak die past bij uw inrichting en voldoet aan uw wensen
  • Laat onze groene vingers een mooie plantencreatie voor u verzorgen

 Bij het vullen van een schaal of plantenbak zullen wij rekening houden met uw smaak, maar ook uw wensen om er zelf nog extra aandacht aan te besteden of er liever geen omkijken meer naar te hebben. Vervolgens gaat u naar huis met een prachtige nieuwe creatie!

Tot ziens bij tuincentrum Thiels!

Kom langs en laat u verrassen door de groene vingers van Tuincentrum Thiels in Heist-op-den-Berg! Contacteer ons via 015/22.27.52 ofwel via info@tuincentrumthiels.be. Graag tot ziens in ons tuincentrum, u bent van harte welkom!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021