Bestrijdingsmiddelen

Kijk hieronder voor ons assortiment dat bestaat uit bestrijdingsmiddelen voor insecten en slakken, onkruidbestrijding, schimmelbestrijding en gewasbescherming voor vogels, woelmuizen en insecten. Voor de verschillende soorten overlast, zijn er ook verschillende soorten middelen te verkrijgen. Vraag ons ook gerust om advies over het gebruik. Meer informatie vindt u in de onderstaande categorieën:

 Slakken                                                                    Onkruidbestrijding

Slakken tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen         Onkruidbestrijding tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen

 Schimmelbestrijding                                          Vogels en insecten

Schimmelbestrijding tuincentrum thiels heist-op-den-berg      Gewasbescherming thiels heist-op-den-berg leuven mechelen     

 Buxusmot                                                                Wespen

Buxusmot tuincentrum thiels heist-op-den-berg      Wespen overlast thiels heist-op-den-berg leuven mechelen   

 Vliegen                                                                     Muggen

Vliegen tuincentrum thiels heist-op-den-berg      Muggen thiels heist-op-den-berg leuven mechelen

 Mollen                                                                     Mieren

Overlast mol tuincentrum thiels heist-op-den-berg      Mieren thiels heist-op-den-berg leuven mechelen

Artikelaanbod bescherming en bestrijding tuin leuven mechelen heist-op-den-berg tuincentrum thiels

Ontdek ons online aanbod aan bestrijdings- en beschermingsmiddelen

Online kan u een greep uit ons assortiment bestrijding & bescherming vinden. Levering aan huis, kwaliteit, makkelijk & veilig te betalen. Kijk gerust eens rond op onze webshop voor meer informatie. Koop je bestrijdings- en beschermingsmiddelen vanaf nu online via onze webshop. 

Bestrijdingsmiddelen zijn er in overvloed, maar voordat u overgaat tot het bestrijden van luizen, rupsen en ander ongedierte kunt u zich afvragen of de plant wel op een goede plaats staat. Een plant die al niet goed groeit, staat vaak op een verkeerde plek. De grond kan bijvoorbeeld te nat of te droog zijn of de standplaats is voor deze plant wellicht te zonnig of te donker. Mocht u desondanks de beestjes te lijf willen gaan, laat u zich dan goed voorlichten en lees de gebruiksaanwijzing goed op voorhand. 

Optimale onkruidbestrijding

Wanneer u een tuin hebt en deze proper en ordelijk probeert te houden is onkruid natuurlijk uw grootste vijand. Onkruid ziet er vaak niet mooi uit en kan ook nog eens grote schade berokkenen aan uw planten, uw gazon en uw bomen en struiken. Als klap op de vuurpijl is het ook nog eens lastig weg te houden. Gelukkig weet Tuincentrum Thiels raad. Kom naar de winkel in de buurt van Geel, Lier en Keerbergen voor een uitgebreid assortiment aan handige en effectieve onkruidbestrijdingsmiddelen. Wat dacht u van een sproeisysteem, kalk tegen verzuurde grond, of gewoon een simpele schoffel? Hoe u ook te werk wenst te gaan, bij Tuincentrum Thiels vindt u gegarandeerd alles wat u nodig hebt voor een onkruidvrije tuin.

Schimmelbestrijding in uw tuin

Naast onkruid kunnen ook schimmels voor problemen zorgen in uw tuin en interieur. Deze kunnen niet alleen planten en bloemen, maar ook dieren, houtwerk en tuinmeubelen aantasten. Dit wilt u natuurlijk koste wat het kost voorkomen. Daarvoor komt u langs bij Tuincentrum Thiels. Hier vindt u allerlei mogelijkheden tot het bestrijden en voorkomen van schimmels in uw tuin. Bescherm tuinmeubelen van hout bijvoorbeeld met een passende beschermhoes. Deze houdt vocht en vuil weg van uw meubelen, waardoor schimmels geen kans krijgen en uw meubelen mooi blijven. Daarnaast kunt u voor al het aangetaste houtwerk in uw tuin gebruik maken van handige reinigingsmiddelen, die met een korte en simpele behandeling al het hout ontdoen van de schimmels. Zo geniet u met een gerust hart van uw tuin!

Biologische bestrijdingsmiddelen bij Tuincentrum Thiels

Manieren om onkruid, ongedierte en schimmels in uw huis en tuin te bestrijden zijn er in alle soorten en maten. Houd rekening met mens en milieu door voor een biologische bestrijding te kiezen. Houd pesticiden uit uw tuin- kies in plaats daarvan voor speciale toevoegingen aan de bodem, die uw planten beter zullen doen groeien en onkruid zullen ontmoedigen van het groeien in uw tuin. Zo zorgt u niet alleen voor een mooiere tuin, maar ook voor een mooiere Aarde. Voor meer mogelijkheden tot biologische onkruidbestrijding komt u natuurlijk langs bij Tuincentrum Thiels, waar u van het hele assortiment onkruid- en schimmelbestrijding kunt genieten.

Bezoek Tuincentrum Thiels te Heist-op-den-Berg

Kom langs bij Tuincentrum Thiels in Heist-op-den-Berg voor een goed advies omtrent onze gewasbescherming en bestrijdingsmiddelen. Voor vragen over ons assortiment gewasbescherming en bestrijdingsmiddelen kunt u ook terecht bij info@tuincentrumthiels.be of bel gerust naar 015/22.27.52. Tevens kunt u bij ons terecht voor bestrijdingsmiddelen tegen mollen, muizen en groter ongedierte.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Artikelaanbod

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021