• Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 Dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021

Gazon

Bij Tuincentrum Thiels vindt u een assortiment gazonzaden, namaakgazon en gazongerelateerde producten als meststoffen, grasmachines, grasscharen, trimmers, strooiwagens, tuingereedschap, bewateringssystemen, tuinslangen en meer. Niet alleen voor het onderhoud van uw gazon maar ook voor de bescherming ervan kan u bij ons terecht, denk aan onkruid, ongedierte, ziektes, ..

Artikelaanbod gazon bescherming en onderhoud leuven mechelen heist-op-den-berg tuincentrum thiels

Op zoek naar graszaden in Heist-op-den-Berg of de nabije omgeving zoals Leuven, Herentals, Aarschot, Lier, Mechelen? In ons tuincentrum kunt u terecht voor graszaden geschikt voor siergazon, sportveldengazon en schaduwgazon. U dient het gazon regelmatig te mesten en in het voorjaar de mossen en onkruid te verwijderen.

Ontdek onze webshop

Het is ook mogelijk om uw gazonproducten te kopen via onze webshop. Wij leveren aan huis, u bent verzekerd van kwaliteit & de betaling gebeurt steeds op een veilige manier. Waar wacht u op? Ga op verkenning in onze webshop!

Bezoek Tuincentrum Thiels te Heist-op-den-Berg

Kom langs in ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg voor een goed advies omtrent ons assortiment bescherming & onderhoud van uw gazon. Voor vragen kunt u ook terecht bij [email protected] of bel gerust naar 015/22.27.52.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Artikelaanbod