Bloemist

Ons bloemenshop assortiment bestaat uit:

 Boeketten en bloemstukken                         Losse snijbloemen

Bloemen tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen         Losse snijbloemen tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen

 Bruidsboeketten                                                 Rouwboeketten       

Bruidsboeketten     Rouwboeket tuincentrum thiels heist-op-den-berg leuven mechelen     

Artikelaanbod gardena leuven mechelen heist-op-den-berg tuincentrum thiels

Tuincentrum Thiels te Heist-op-den-Berg zorgt elke dag voor een vers aanbod bloemen waar onze ervaren bloemisten diverse boeketten van maken, afgestemd op de seizoenen. Er staan boeketten klaar die u direct mee kunt nemen, maar u kunt ook een boeket naar eigen keuze samenstellen of een mooi bloemstuk laten opmaken. Een ruim assortiment vazen, potten en manden maken het geheel af. Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij ook thuis! Onze bloemenwinkel in te Heist-op-den-Berg is regelmatig gevuld met wisselende boeketten; zodat u altijd een mooi boeket kunt vinden. 

Komt u een bezoek brengen aan onze (online) bloemist?

U bent van harte welkom in ons tuincentrum waar tevens onze bloemenshop zich bevindt. Daarnaast is onze online bloemenshop uiteraard 24/7 geopend om u te voorzien van de mooiste boeketten! Mocht u dus de mogelijkheid niet vinden om naar ons tuincentrum te komen, dan kunt u de mooiste boeketten van Tuincentrum Thiels ook laten bezorgen. Wellicht kunt u niet bij de verjaardag van een geliefde zijn, maar wilt u deze persoon wel een hart onder de riem steken door een prachtig boeket af te leveren. De medewerkers van Tuincentrum Thiels in Heist-op-den-Berg zorgen er graag voor dat de bloemen op de juiste plek afgeleverd worden.

Onze bloemisten staan voor u klaar!

Onze bloemisten zijn gespecialiseerd in het maken van de mooiste boeketten voor iedere gelegenheid. Of u nu zelf behoefte heeft aan een mooi en fris boeket voor in huis, of graag iemand anders blij maakt met een mooi boeket; onze bloemisten helpen u graag om een boeket naar wens te maken! WIj maken diverse standaard boeketten in verschillende stijlen, maar uiteraard verzorgen wij ook graag boeketten volledig naar eigen samenstelling. Vraag onze bloemisten hierbij gerust om hulp. Het kan namelijk weleens lastig zijn om een boeket zelf samen te stellen, maar onze bloemisten helpen u hier graag bij. 

Online boeketten bestellen

Bestel uw bloemen gemakkelijk, veilig en snel online en vertrouw op de beste, verste kwaliteit. Voor iedere gelegenheid bieden wij prachtige snijbloemen aan. U kiest zelf de gewenste bezorg- of afhaaldatum. Wij bieden 7 dagen versgarantie. Bloemen bestellen kan gemakkelijk online bij Tuincentrum Thiels. Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij de prachtige boeketten namelijk bij u thuis! U kunt in onze webshop kiezen uit de volgende categorieën:

  • Rouwboeketten online bestellen
  • Bruidsboeketten online bestellen
  • Fleur op boeketten online bestellen
  • Reguliere boeketten online bestellen voor iedere gelegenheid

De bloemenwinkel in Heist-op-den-Berg steunt u graag in de moeilijke tijden, maar is er ook voor u als u iets moois te vieren heeft. In wat voor situatie u zich ook bevindt; de bloemenwinkel van Tuincentrum Thiels heeft de bloemen die u nodig heeft!

Heist-op-den-Berg bloemenwinkel

Meer weten over onze boeketten en onze diensten omtrent bloemen? Neem contact op met ons via 015/22.27.52 of stuur een mail naar info@tuincentrumthiels.be. Ook kunt u natuurlijk altijd langskomen om ons aanbod boeketten en losse snijbloemen te komen bekijken. De bloemenwinkel in Heist-op-den-Berg is geopend gedurende dezelfde openingstijden als Tuincentrum Thiels. We zien u graag bij Tuincentrum Thiels!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Artikelaanbod

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021