Elektrisch gereedschap

Voor elektrisch gereedschap bent u bij Tuincentrum Thiels uiteraard aan het juiste adres. Elektrisch tuingereedschap biedt zeker voordelen ten opzichten van handgereedschap. Dit is voornamelijk het geval wanneer u een groter oppervlak heeft om te onderhouden, wanneer u minder tijd aan het onderhoud te besteden heeft, of wanneer u het werk lichamelijk minder zwaar wilt maken. Er zijn vele diverse mogelijkheden qua elektrisch tuingereedschap om u hierbij te helpen!

Het voordeel van gazon onderhoud met elektrisch gereedschap

Hierboven hebben wij al een aantal voordelen genoemd van elektrisch gereedschap, maar een herkenbaar voorbeeld is natuurlijk het gazon. Het maaien van het gazon gaat vele malen sneller met een elektrische grasmaaier. Bij aankoop van een grasmaaier is het wel van belang om rekening te houden met het type gazon. Wij geven u hierbij graag het nodige advies. 

Meer mogelijkheden van elektrisch tuingereedschap

Naast het gazon, is ook het knippen van de heg een uitkomst met een elektrische heggenschaar. Heeft u veel snoeiafval? Een hakselaar is dan geen overbodige luxe. Zonder enige problemen worden takken tot maximaal 45 mm probleemloos versnipperd! Een andere handige optie is de trimmer, voor het korthouden van randjes langs gazons en bloemperken, of moeilijk bereikbare plaatsen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of over ons assortiment elektrisch tuingereedschap? Neem dan gerust contact met ons op. U bent natuurlijk van harte welkom in ons tuincentrum, maar u kunt ook bellen naar 015/22.27.52 of een mail sturen naar info@tuincentrumthiels.be.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gereedschap

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021