Plantenwinkel Mechelen

Plantenwinkel Mechelen

Welkom bij Tuincentrum Thiels, de beste plantenwinkel nabij Mechelen. Bent u op zoek naar een ruim assortiment aan bloemen, planten en andere tuinbenodigdheden in de regio Mechelen? Dan bent u bij Thiels aan het juiste adres! Als een van de meest uitgebreide tuincentra in de omgeving, bieden wij alles wat u nodig hebt om uw tuin en woning mooier en groener te maken.

Ons assortiment

Ons tuincentrum heeft een ruime selectie aan planten en bloemen. Of u nu op zoek bent naar gezellige kamerplanten, kleurrijke bloemen, of tuinplanten. Wij hebben het allemaal. Onze planten en bloemen worden zorgvuldig geselecteerd en zijn daarom van de hoogste kwaliteit.  Daarnaast bieden wij ook een breed scala aan tuingereedschap, potgrond, bestrijdingsmiddelen en andere benodigdheden om uw tuin te onderhouden en te verzorgen. Kunt u een product niet vinden? Aarzel dan niet en vraag het aan een van onze ervaren medewerkers, ze helpen u graag!

Onze service

Bij Tuincentrum Thiels vinden we het belangrijk om een goede service te leveren. Daarnaast staat persoonlijke aandacht voor onze klanten hoog in het vaandel. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de tuinindustrie en zijn opgeleid om u te helpen bij elke stap van uw persoonlijke project. Of u nu op zoek bent naar advies over welke planten het beste bij uw tuin passen, of hulp nodig hebt bij het inrichten van uw buitenruimte, wij staan altijd voor u klaar.

Kom langs bij Tuincentrum Thiels!

Ons prachtige tuincentrum is gelegen in Heist-op-den-Berg en is erg goed bereikbaar.

Met de gemakkelijke toegang tot de belangrijkste snelwegen en het openbaar vervoer, is ons tuincentrum eenvoudig te bereiken vanuit de hele regio. Of u nu in Mechelen, Leuven, Antwerpen of een andere omliggende stad woont, wij zijn altijd binnen handbereik.

Onze openingstijden

Onze ‘normale’ openingstijden zijn als volgt: op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn we geopend van 9 uur 's ochtends tot 6 uur 's avonds. Op zondag zijn we geopend van 9 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags. Op dinsdag zijn we helaas gesloten. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte planten en tuinbenodigdheden voor uw tuinproject.

Kortom, bent u op zoek naar een plantenwinkel in omgeving Mechelen? Kom dan gezellig langs bij Tuincentrum Thiels en ontdek ons uitgebreide aanbod aan planten en tuinbenodigdheden. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te verwelkomen en te helpen bij het vinden van de perfecte producten voor uw tuin.

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021