Plantenwinkel Putte

Plantenwinkel Putte

Op zoek naar een plantenwinkel in de omgeving van Putte? Overweeg dan zeker een bezoek aan Tuincentrum Thiels! Op slechts een korte 15 minuten rijden van Begijnendijk, vindt u bij Tuincentrum Thiels de perfecte bestemming voor al uw tuinbenodigdheden. Wij delen een diepe liefde voor alles wat groeit en bloeit, en we hebben een uitgebreid assortiment om uw droomtuin werkelijkheid te laten worden.

Ruime keuze aan producten

In Tuincentrum Thiels streven we naar een uitgebreid aanbod dat aan al uw groene behoeften tegemoetkomt. Onze selectie omvat een diversiteit aan tuinplanten, bloemen, kamerplanten en tuingereedschap. Of u nu van plan bent uw tuin te verfraaien, uw huis op te fleuren of aan tuinprojecten te werken, wij bieden de juiste producten die aan uw wensen voldoen.

Deskundige hulp

Bij Tuincentrum Thiels kunt u rekenen op onze deskundige hulp. Ons toegewijde team van groen liefhebbers staat klaar om u te assisteren met al uw tuin- en plant gerelateerde vragen. Of u nu op zoek bent naar advies over plantverzorging, landschapsontwerp of het kiezen van de juiste tuinbenodigdheden, ons team heeft de kennis en expertise om u te begeleiden bij elke stap van uw groene avontuur. Wij delen graag onze passie voor groen met u en zorgen ervoor dat u de best mogelijke ondersteuning krijgt om uw droomtuin te verwezenlijken.

Handige locatie

Onze strategische locatie maakt het gemakkelijk en handig om ons te bereiken, zelfs als u niet direct in de buurt woont. Of u nu een snelle tussenstop wilt maken om uw groene benodigdheden op te halen of specifiek ons tuincentrum wilt bezoeken, onze toegankelijke locatie zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig toegang heeft tot al onze producten en deskundige hulp. Dus kom gezellig langs!

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021