Tuincentrum Vlaams Brabant

Tuincentrum Vlaams Brabant

Tuincentrum Thiels het ideale tuincentrum in omgeving Vlaams-brabant. Onze missie is om onze klanten te voorzien van de beste tuinproducten en professioneel advies om hun tuin tot een bloeiend paradijs te maken. Ons tuincentrum is gelegen in het mooie Heist-op-den-Berg in het prachtige Vlaams-Brabant en is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Daarom zijn wij het ideale tuincentrum voor bewoners van Vlaams-Brabant en de omliggende gebieden die op zoek zijn naar inspiratie en producten om hun buitenruimtes te verbeteren.

Wij bieden een breed scala aan tuinproducten, zoals prachtige planten, bloemen, bomen en struiken. Daarnaast vind je bij ons alles wat je nodig hebt om jouw tuin te onderhouden, waaronder tuingereedschap, meststoffen en potgrond. Dus of je nu op zoek bent naar seizoensgebonden bloemen en planten, tuingereedschap, decoratieve objecten, tuinmeubilair of vijverbenodigdheden, wij hebben het allemaal! Ook hebben wij deskundig personeel wat altijd voor je klaarstaat om je te helpen bij het vinden van de juiste producten voor jouw specifieke behoeften.

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste tuintrends en kunnen je helpen bij het maken van keuzes die passen bij jouw stijl en budget. Bij ons tuincentrum kun je niet alleen winkelen, maar ook inspiratie opdoen voor je eigen tuinprojecten. Wij hebben talloze ideeën en suggesties om jouw buitenruimte om te toveren tot een prachtige oase van groen. Daarnaast bieden wij ook verschillende diensten aan, zoals tuinontwerp en -aanleg, beplantingsadvies en -verzorging, en tuinonderhoud.

Duurzaamheid vinden wij erg belangrijk bij Tuincentrum Thiels, daarom bieden wij ook een breed scala aan biologische en ecologische artikelen. Wij geloven in duurzaamheid en zijn trots op onze ecologische aanpak.

Ben je dus woonachtig in Vlaams-Brabant of omgeving en op zoek naar een tuincentrum met een breed assortiment aan producten en deskundig advies, dan bent u bij Tuincentrum Thiels aan het juiste adres. Kom vandaag nog langs en ontdek alles wat we te bieden hebben!

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021