Bloemen Putte

Bent u op zoek naar verse bloemen in Putte? Tuincentrum Thiels is dé bestemming voor bloemenliefhebbers! Onze bloemenshop biedt een selectie aan snijbloemen. Wij zorgen dagelijks voor een fris en gevarieerd aanbod, zodat onze toegewijde medewerkers met zorg en creativiteit de mooiste boeketten kunnen samenstellen. Zo bent u altijd verzekerd van de meest verse bloemen, op een steenworp afstand van Putte!

Bloemen aanschaffen of zelf samenstellen

Of u nu zelf aan de slag wilt gaan met bloemschikken of liever kiest voor een kant-en-klaar boeket dicht bij Putte, bij ons vindt u een uitgebreide selectie aan losse bloemen voor eigen composities. U kunt ook kiezen voor een van onze prachtig vooraf samengestelde boeketten. Ons assortiment omvat:

Deskundig advies

Naast ons uitgebreide assortiment bloemen en boeketten, biedt Tuincentrum Thiels deskundig advies voor al uw bloem gerelateerde vragen. Of u nu tips nodig heeft voor de verzorging van uw bloemen, advies wenst over het samenstellen van het perfecte boeket voor speciale gelegenheden, of een speciaal verzoek heeft, onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. Wij begrijpen het belang van elk moment en streven ernaar om uw ervaring met onze bloemen onvergetelijk te maken. 

Bloemen vinden nabij Putte

Zoekt u naar een betrouwbare leverancier van verse, kwaliteitsbloemen in de omgeving van Putte? Bij Tuincentrum Thiels selecteren we dagelijks verse bloemen, zodat onze vakkundige medewerkers daar de mooiste creaties mee kunnen maken. En dat allemaal op slechts 15 minuten rijden van Putte!

Bezoek onze bloemenwinkel

We verwelkomen u graag in ons tuincentrum, op korte afstand van Putte. Neem ook gerust contact met ons op via de website. Ons team staat klaar om u te informeren over ons brede aanbod van bloemen bij Tuincentrum Thiels.

Meer weten over onze boeketten en onze diensten omtrent bloemen? Neem contact op met ons via 015/22.27.52 of stuur een mail naar info@tuincentrumthiels.be. We zien u graag bij Tuincentrum Thiels

Routebeschrijving vanaf Diest

 

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021