Plantenwinkel Lier

Plantenwinkel Lier

Op zoek naar een plantenwinkel in de omgeving van Lier? Dan bent u bij Tuincentrum Thiels aan het juiste adres. Met een brede selectie van bloemen, planten en diverse tuinbenodigdheden in de regio Lier, dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij Tuincentrum Thiels vindt u alles wat u nodig hebt om uw tuin en huis te verfraaien met groen. Als een van de meest complete tuincentra in de omgeving, bieden wij een uitgebreid assortiment waarmee u uw buiten- en binnenruimtes kunt verrijken met natuurlijke schoonheid.

Een overvloed aan prachtige planten

Bij Tuincentrum Thiels vindt u een overvloed aan prachtige planten die aan al uw groene wensen kunnen voldoen. Ons uitgebreide assortiment omvat tuinplanten, bloemen, kamerplanten en al het tuingereedschap dat u nodig heeft.

Professioneel advies voor uw tuin

Bij Tuincentrum Thiels krijgt u persoonlijk advies. Uw tuin staat centraal, en we begrijpen dat het verzorgen en onderhouden van uw buitenruimte soms vragen met zich meebrengt. Daarom bieden we u niet alleen een uitgebreid assortiment aan prachtige planten en tuinbenodigdheden, maar ook professioneel advies om ervoor te zorgen dat uw tuin gedijt en floreert.

Uw lokale plantenwinkel in de buurt van Lier

Wij zijn niet alleen dichtbij, wat betekent dat u gemakkelijk toegang heeft tot ons, maar we zijn ook goed bekend met de unieke behoeften van onze lokale gemeenschap. We hebben inzicht in de specifieke klimatologische omstandigheden van onze regio en kunnen u vakkundig adviseren bij de selectie van planten die gedijen in de omgeving van Lier.

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021