Tuincentrum Booischot

Bent u op zoek naar een tuincentrum in de buurt van Booischot? Zoek niet verder! Tuincentrum Thiels ligt op slechts vijf minuten rijden van Booischot en is de perfecte bestemming voor al uw tuinbehoeften. Of u nu op zoek bent naar planten, tuingereedschap, decoratie of advies, ons tuincentrum heeft alles wat u nodig hebt voor uw tuin.

Een breed assortiment aan planten

Tuincentrum Thiels biedt een breed assortiment aan planten, zowel binnen- als buitenplanten. Of u nu op zoek bent naar kleurrijke bloemen, kamerplanten, struiken, bomen of groenten voor uw moestuin, wij hebben het allemaal. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste planten voor uw tuin en geven u advies over het verzorgen ervan.

Tuingereedschap en decoratie

Naast planten biedt Tuincentrum Thiels ook een ruime keuze aan tuingereedschap en decoratie. Van grasmaaiers tot snoeischaren en van tuinmeubelen tot tuinverlichting, wij hebben alles wat u nodig hebt om uw tuin compleet te maken. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en duurzaamheid en zijn verkrijgbaar tegen scherpe prijzen.

Laat jouw bestelling bezorgen in Booischot

Ondanks dat de afstand van Booischot tot aan onze winkel in Heist-op-den-Berg zeer gering is, bieden wij ook de mogelijkheid om uw bestelling thuis te laten bezorgen. U kunt een gedeelte van ons assortiment direct bestellen in onze webshop. Vanaf een bestelwaarde van €45 bezorgen we uw bestelling zelfs helemaal gratis in Booischot.

Advies op maat

Bestelt u liever niet online? Kom dan gezellig naar onze winkel! Bij Tuincentrum Thiels hechten we veel waarde aan klanttevredenheid en daarom bieden we ook advies op maat. Onze medewerkers zijn deskundig en helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen over planten en tuinieren. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste planten voor uw tuin of het verzorgen van uw planten, wij staan voor u klaar.

Eenvoudig te bereiken vanaf Booischot

Tuincentrum Thiels bevindt zich in de buurt van Booischot en is de perfecte bestemming voor al uw tuinbehoeften. Kom langs en ontdek ons brede assortiment aan planten, tuingereedschap en decoratie. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en bieden u graag advies op maat. We zijn bereikbaar via de mail: info@tuincentrumthiels.be. We zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar via: 015 22 27 52. We hopen u snel te zien!

Routebeschrijving vanaf Booischot

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021