Dierenwinkel Herselt

Ben je op zoek naar een dierenwinkel met hoogwaardige dierenproducten en deskundig advies in Herselt en omgeving? Zoek niet verder! Tuincentrum Thiels, gelegen in het prachtige Heist-op-den-Berg, is dé bestemming voor alle dierenliefhebbers in Herselt. Ontdek hier ons uitgebreide assortiment aan dierenbenodigdheden en meer!

Een Ruim Assortiment aan Dierenproducten

Bij Tuincentrum Thiels is ons diepgewortelde begrip voor de behoeften van huisdieren de drijvende kracht achter ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige dierenproducten. We zijn er vast van overtuigd dat jouw huisdier niets minder dan de allerbeste zorg verdient, en daarom hebben we ons toegewijd aan het aanbieden van een brede variëteit aan producten voor alle soorten huisdieren. Of je nu een trotse eigenaar bent van een vrolijke hond, een toegewijde kattenliefhebber, een gepassioneerde vogelkenner, of het maakt niet uit welk huisdier je liefhebt, wij staan paraat om je te ondersteunen in het vervullen van de unieke behoeften van jouw dierbare metgezel.

Onze zorgvuldig samengestelde selectie omvat voedingsmiddelen van de hoogste kwaliteit die specifiek zijn afgestemd op de voedingsbehoeften van verschillende diersoorten. Van premium hondenvoer tot speciale kattenvoeding en gevarieerde vogelzaden, we bieden de juiste voeding om ervoor te zorgen dat je huisdier gezond en tevreden blijft.

Maar we gaan verder dan alleen voeding. Ons assortiment omvat ook een overvloed aan speelgoed, variërend van interactieve hondenspeeltjes tot kattenkrabpalen en kleurrijk vogelspeelgoed. We begrijpen dat speeltijd cruciaal is voor het welzijn van je huisdier, en daarom streven we ernaar om je huisdier enthousiast en vermaakt te houden.

Dierenproducten voor Buiten

Naast onze uitgebreide collectie voor binnenhuisdieren, bieden wij ook een uitgebreide en gevarieerde selectie aan hoogwaardige dierenproducten voor buiten. Of je nu de trotse eigenaar bent van een prachtige tuinvijver, geniet van het houden van kippen in je achtertuin, of graag wilt profiteren van de aanwezigheid van kleurrijke wilde vogels in je tuin, wij zijn er om aan al je behoeften te voldoen.

Onze toewijding aan buitendieren strekt zich uit tot elke hoek van je buitenruimte. Voor diegenen met een vijver hebben we alles wat je nodig hebt, van kwalitatieve vijverpompen en filters tot diverse soorten vissenvoer en waterbehandelingsmiddelen om een gezond en helder watermilieu te behouden.

En als je graag vogels verwelkomt in je tuin, hebben we een uitgebreide selectie van voederhuisjes, vogelvoer, nestkasten en accessoires om je tuin om te toveren tot een aantrekkelijke bestemming voor diverse vogelsoorten. Je zult versteld staan van de prachtige bezoekers die je zult aantrekken.

 

Vriendelijk en Deskundig Personeel

Bij Tuincentrum Thiels stellen we ons vriendelijke en deskundige personeel altijd beschikbaar om je te ondersteunen bij het maken van weloverwogen keuzes voor zowel je geliefde huisdieren als je buitendieren. We koesteren het besef dat elk dier uniek is en streven er voortdurend naar om persoonlijke aandacht en advies te bieden om aan de specifieke behoeften van elk dier te voldoen. Ons toegewijde team begrijpt dat de zorg voor je trouwe metgezel of buitendier niet alleen een taak, maar ook een waar genoegen is.

Bij Tuincentrum Thiels gaan we verder dan alleen maar dienstverlening; we zijn gepassioneerd bezig met het creëren van een warme en gastvrije omgeving waarin jij en je huisdier met open armen worden ontvangen. Onze toewijding aan kwaliteit en klantenservice staat centraal in alles wat we doen. We willen dat je de winkel verlaat met een glimlach op je gezicht, vol vertrouwen in de keuzes die je hebt gemaakt voor het welzijn van je geliefde metgezel.

Dichtbij voor Herselt

We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Daarom zijn we trots om te vermelden dat Tuincentrum Thiels slechts een korte rit verwijderd is van het centrum van Herselt. Met slechts ongeveer een kwartiertje rijden ben je al bij ons! Dat betekent dat je snel en gemakkelijk toegang hebt tot ons uitgebreide assortiment, deskundig advies en vriendelijke service, allemaal op een steenworp afstand van Herselt.

Kom vandaag nog langs bij Tuincentrum Thiels in Heist-op-den-Berg en ontdek de perfecte oplossingen voor al je dierenbehoeften. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze dierenwinkel en je te helpen bij het zorgen voor de gelukkigste en gezondste huisdieren in Herselt en omstreken!

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021