Dierenwinkel Aarschot

Bent u op zoek naar een dierenwinkel in Aarshot? Kom dan eens naar Tuincentrum Thiels!

Bij Tuincentrum Thiels in de omgeving Aarschot vindt u een uitgebreide dierenafdeling met alles wat u nodig heeft voor uw huisdier. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw huisdier. Of u nu op zoek bent naar voeding, speelgoed, accessoires of gezondheidsproducten, u vindt het allemaal bij dierenafdeling van Tuincentrum Thiels.

Groot assortiment aan producten voor uw huisdier

Bij Tuincentrum Thiels vindt u alles wat u nodig heeft voor uw huisdier. Van honden- en kattenvoer tot aquariumbenodigdheden en vogelkooien. Ook hebben wij een ruim assortiment aan speelgoed en accessoires voor uw huisdier. U vindt bij ons alleen hoogwaardige merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw huisdier. Wij hebben een ruim aanbod met verschillende merken zoals:

 • Royal Canin

 • Whiskas

 • Pedigree

 • Versele-Laga

 • Voskes

 • Edgard&Cooper

Ook voor de dieren buiten

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring in de dierenbranche en staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste producten. Onze dierenwinkel in de buurt van Aarschot beschikt tevens over een assortiment van verschillende producten voor de dieren buiten in uw tuin. vindt u in onze dierenwinkel allerlei producten. Van vogelhuisjes tot vogelvoer: Tuincentrum Thiels heeft het allemaal. Wilt u meer genieten van vogels in de tuin? Dan kunt u vetbollen ophangen of vogelhuisjes neerzetten. Let er wel op dat verschillende vogels andere plekken in de tuin als voorkeur hebben. Waar u het vogelhuisje plaatst is dus van invloed op welke vogels uw tuin komen bezoeken. Door een vogelhuisje of eventueel vogelvoer in de tuin te plaatsen zorgt u ervoor dat de vogels in uw tuin makkelijker de winter doorkomen. Help de natuur een handje en krijg er prachtige vogels in de tuin voor terug!

Zij kunnen u voorzien van deskundig advies over voeding, verzorging en training van uw huisdier. Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw leven is en daarom streven wij ernaar om u de beste producten en service te bieden.

Bezoek onze dierenafdeling

Wilt u graag de beste producten en service voor uw huisdier? Bezoek dan onze dierenwinkel bij Tuincentrum Thiels. Wij zijn gevestigd in de buurt van Aarschot en zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw huisdier. Kom vandaag nog langs en ontdek ons uitgebreide assortiment aan producten voor uw huisdier. Voor vragen over ons assortiment dierbenodigdheden kunt u ook terecht bij info@tuincentrumthiels.be of bel gerust naar 015 22 27 52.

 • Gratis bezorging vanaf €45,00
 • 4500m² tuinplezier
 • 7 dagen versgarantie
 • Ruim assortiment
 • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021