Tuingereedschap voor alle klusjes

Goed gereedschap voor het onderhouden van uw tuin is een absolute vereiste. Niet alleen voor de aanleg, maar ook voor het onderhoud van uw tuin. Of er nu een pergola gebouwd wordt, een schutting gezet wordt of een vijver gegraven: wij hebben alles in huis. Ook hebben wij een ruime keuze in tuingereedschap zoals:

  • Schoffels
  • Snoeischaren
  • Grasmaaiers 
  • Heggenscharen
  • En nog veel meer...

Al deze producten zijn te koop van diverse merken en dus ook in verschillende prijsklassen. Om ons complete aanbod gereedschap en tuingereedschap te bekijken, nodigen wij u van harte uit om naar ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg te komen. 

ASSORTIMENT TUINGEREEDSCHAP 

Of u nu graszoden wilt gaan plaatsen of de heg wilt snoeien; Tuincentrum Thiels heeft tuingereedschap voor al deze werkzaamheden. Bij ons vindt u namelijk verschillende soorten handgereedschap, zoals snoeischaren, heggenscharen en mestvorken. Naast handgereedschap vindt u in ons assortiment ook groot tuingereedschap, waar kruiwagens, bladblazers en grasmaaiers onder vallen. Al deze producten zijn scherp geprijsd en te vinden in ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg. Ons assortiment wordt ieder seizoen weer aangevuld met nieuwe producten die ideaal zijn voor de tuinwerkzaamheden van dat seizoen. 

BEWATERING: GEREEDSCHAP MET EEN DOEL

Bewatering in de tuin kan nogal een opgave zijn, helemaal als u een grote tuin hebt. In de zomer kunnen de temperaturen oplopen en is het soms lastig om alle planten en het gazon op tijd water te geven. Om dit probleem op te lossen, kunt u een kijkje nemen in ons assortiment bewatering. Van simpele gieters tot complete systemen die de hele tuin voorzien van water: Tuincentrum Thiels heeft het allemaal.

KLEDING EN SCHOEISEL VOOR IN DE TUIN

Niet alleen speelt gereedschap een grote rol bij tuinwerkzaamheden, ook is het belangrijk dat u hiervoor goed gekleed bent. Het juiste schoeisel en beschermende kleding kopen is dan ook een belangrijke factor. Zorg ervoor dat u goed beschermd bent tegen externe factoren met de kleding en schoeisel die wij verkopen in het tuincentrum. Niet alleen is de kleding geschikt om klussen in de tuin uit te voeren, ook zit deze kleding erg comfortabel. 

GEREEDSCHAP VOOR AL UW TUINWERKZAAMHEDEN

In ons assortiment vindt u geschikt gereedschap voor alle werkzaamheden in de tuin. Van de juiste kleding en schoeisel voor uw veiligheid, tot grasmaaiers voor een prachtig gazon. Zowel groter en elektrisch gereedschap tot aan eenvoudiger handgereedschap; in ons tuincentrum nabij Heist-op-den-Berg vindt u het allemaal! Een tuin aanleggen of een tuin onderhouden is namelijk veel meer werk dan alleen wat tegels neerleggen. Om deze tuinwerkzaamheden zo makkelijk mogelijk te laten verlopen kunt u onze medewerkers in het tuincentrum altijd om advies vragen. Zij vertellen u welk gereedschap u nodig heeft voor de werkzaamheden die u wilt verrichten. 

BEZOEK TUINCENTRUM THIELS

Kom langs in ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg voor een goed advies omtrent ons gereedschap, welke het beste bij uw tuin past. Voor vragen over ons gereedschap kunt u ook terecht bij info@tuincentrumthiels.be of bel gerust naar 015/22.27.52. Hopelijk zien wij u snel terug bij Tuincentrum Thiels!

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021