TUINPLANTEN IN ALLERLEI SOORTEN EN MATEN

Wilt u een tuinplant kopen, maar u heeft geen idee waar u moet beginnen? Wij proberen het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken door de vaste planten onder te verdelen in verschillende segmenten. Zo zijn er schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan. Zo kunt u precies kijken wat uw tuin nodig heeft. 

VASTE TUINPLANTEN

De naam zegt het al: vaste planten zijn planten die gedurende het hele jaar in de tuin kunnen blijven staan. Deze planten dienen als perfecte basis voor uw tuin. Vaste planten zijn er in ontzettend veel verschillende soorten en maten. In ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg vindt u medewerkers die u graag helpen bij het uitzoeken van de perfecte basis voor uw tuin. Vaste planten blijven gedurende meerdere jaren mooi en moeten dus goed gekozen worden. Vraag ons team gerust om advies!

BOMEN, HEESTERS en CONIFEREN

Bomen, heesters en coniferen kunt u op veel verschillende manieren in de tuin gebruiken. Deze planten zijn uitermate goed geschikt om te dienen als schutting of om verschillende zones in de tuin te verdelen. Tuincentrum Thiels heeft verschillende soorten bomen, heesters en coniferen in allerlei soorten en maten. Wist u dat er ook bepaalde fruitbomen zijn die ook prima in een kleine tuin kunnen staan?

ROZEN EN KLIMPLANTEN KOPEN

Rozen zorgen voor romantiek in de tuin en klimrozen kunnen ook gebruikt worden om lege schuttingen of muren op te fleuren. Naast prachtige klimrozen heeft Tuincentrum Thiels ook verschillende soorten klimplanten in het assortiment. Deze klimplanten vindt u onder andere in ons assortiment:

  • Blauwe regen
  • Klimhortensia
  • Bruidssluier

Kom langs in ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg voor een goed advies omtrent onze buitenplanten en welke het beste bij uw tuin past. Voor vragen over ons assortiment tuinplanten kunt u ook een mail sturen naar info@tuincentrumthiels.be of bellen naar 015/22.27.52.

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021