KAMERPLANTEN KOPEN BIJ TUINCENTRUM THIELS

Kamerplanten kopen in Heist-op-den-Berg nabij Leuven en Mechelen doet u natuurlijk bij Tuincentrum Thiels. Wij bieden u een groot assortiment verschillende kamerplanten aan. In ons assortiment vindt u namelijk verschillende soorten kamerplanten in allerlei soorten en maten. Een kamerplant kopen doet u natuurlijk alleen als u ervan overtuigd bent dat deze bij u en uw huis past. Bij iedere kamerplant in ons assortiment staan dan ook de productspecificaties. Hier vindt u onder andere hoeveel water de plant nodig heeft en wat de beste standplaats is voor uw nieuwe kamerplant. Onze medewerkers op de afdeling kamerplanten helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte kamerplant en bijpassende bloempot. 

TOP 3 POPULAIRE KAMERPLANTEN

Aangezien wij van Tuincentrum Thiels begrijpen dat het soms nogal moeilijk kan zijn om de perfecte kamerplant te vinden, hebben wij een top 3 opgesteld. 

  1. Goudpalm. De Goudpalm of Areca palm is één van de populairste kamerplanten van België. De Goudpalm is een groene kamerplant die erg lang mooi blijft, weinig verzorging nodig heeft en ook nog eens de lucht zuivert! Hiernaast is deze plant ook nog eens voordelig geprijsd. 
  2. Orchidee. Deze bloeiende kamerplant brengt kleur en sfeer in huis. Het is een fascinerende plant die de juiste verzorging nodig heeft, maar hier helpen onze medewerkers u graag mee in ons tuincentrum.
  3. Sansevieria of Vrouwentong. Deze plant is jarenlang de populairste kamerplant in Vlaanderen geweest. Het is een vetplant die in iedere huiskamer tot zijn recht komt en ook nog hartstikke makkelijk te verzorgen is! 

Voor meer tips over de verzorging van kamerplanten of inspiratie nodigen wij u van harte uit bij ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg.

EEN KAMERPLANT ALS CADEAU

Weet u wat de lievelingsplant is van een kennis of familielid? Of heeft u samen iets meegemaakt omtrent een bepaalde plant? Doe deze plant cadeau. Een persoonlijk cadeau scoort altijd erg goed! Wist u dat bepaalde kamerplanten ook een betekenis met zich meedragen? Zo staat de Pachira Aquatica erom bekend dat deze geluk brengt in de financiën. Hartstikke goed idee dus om deze cadeau te geven bij bijvoorbeeld een house-warming! Weet u niet goed welke kamerplant de ontvanger graag zou willen? Dan kunt u er ook altijd voor kiezen om een cadeaubon aan te schaffen. Deze kunt u ook in onze webshop kopen!

BEZOEK TUINCENTRUM THIELS

Kom langs in ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg voor goed advies omtrent onze kamerplanten. Voor vragen over ons assortiment kamerplanten kunt u ook terecht bij info@tuincentrumthiels.be of bel gerust naar 015/22.27.52. Wij geven u graag tips over de verzorging van uw kamerplant en ook kunt u natuurlijk bij Tuincentrum Thiels terecht voor prachtige bloempotten om uw nieuwe kamerplanten in neer te zetten. Door een paar nieuwe kamerplanten aan te schaffen, klein of groot, krijgt uw interieur direct een nieuw, sfeervol en natuurlijk uiterlijk. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij ons tuincentrum vol voordelige kamerplanten in Heist-op-den-Berg!

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021