Bloemen Heist op den Berg

Zoekt u naar verse bloemen in Heist-op-den-Berg? Dan is Tuincentrum Thiels de plek waar u moet zijn! In onze bloemenshop treft u een schitterende collectie aan snijbloemen aan. Dagelijks verversen we ons assortiment, waaruit onze medewerkers met zorg diverse boeketten samenstellen. Zo bent u altijd verzekerd van verse bloemen in de omgeving van Heist-op-den-Berg!

Bloemen kopen of zelf schikken

Zelf boeketten creëren of kant-en-klare arrangementen vinden in Heist op den Berg? Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan losse bloemen voor eigen composities of u kiest voor een prachtig vooraf samengesteld boeket. Voor de mooiste bloemen in Mechelen, bent u bij ons aan het perfecte adres. Overweeg:

Bloemen halen in Heist-op-den-Berg

Bent u op zoek naar een plek in Heist-op-den-Berg waar u verzekerd bent van bloemen van de beste, verse kwaliteit? Wij selecteren elke dag opnieuw verse bloemen, zodat onze vakkundige medewerkers daarmee de mooiste creaties kunnen maken.

Bezoek onze bloemenzaak

U bent van harte welkom in ons tuincentrum, of neem contact met ons op via de website. Wij staan klaar om meer te vertellen over ons aanbod van bloemen in Heist-op-den-Berg bij tuincentrum Thiels.

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021