Kerststijl Jingle Bells

Kerststijl Jingle Bells

Rood = kerst! Dat is helemaal duidelijk bij de stijl ‘Jingle Bells’. Maar rood is alles behalve traditioneel. Hetfrisse rood wordt gecombineerd met zwart en wit, waardoor er een strakke en eigentijdse look ontstaat. In deze stijl mogen planten natuurlijk niet ontbreken. Een traditionele kerstster staat prachtig in deze stijl maar combineer de plant wel met een pittige sierpot!

DIY tip:

Geef je kerstcadeau een persoonlijke touch. Pak je cadeau feestelijk in en hang er bijvoorbeeld een mini-krijtbord aan in de vorm van een ster. Schrijf er een naam of een persoonlijke boodschap op. Merry X-Mas!

     

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De leukste tuincadeaus voor Moederdag

In ons tuincentrum in Heist-op-den-berg slaag je gegarandeerd voor een mooi geschenk voor Moederdag. Lees hier onze inspirerende tips voor originele cadeaus, voor moeders met én zonder groene vingers.  

Lees meer...
Tuinmaand mei: 15 tips

Er is nu van alles te doen om de tuin, het balkon of (dak)terras fris en fleurig te maken. Ons tuincentrum zet 15 klussen en klusjes voor deze maand op een rij. Fijn en ontspannend om te doen, zeker bij een stralend lentezonnetje.  

Lees meer...
5 opfristips voor je kamerplanten

Wist je dat je kamerplanten nu het langer licht is wat meer zorg en aandacht nodig hebben? Ons tuincentrum heeft handige opfristips voor je kamerplanten.

Lees meer...
  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021