Buitenpotterie

Kom langs bij Tuincentrum Thiels of bekijk een deel van ons assortiment bloembakken hieronder in onze webshop. Onze potten van het merk Ecopots staan bekend als een duurzame keuze. In ons tuincentrum zijn ook andere merken te vinden zoals o.a. elho. Wij hebben alle soorten materialen, kleuren en formaten. Bezoek ons tuincentrum of scroll naar beneden. Onze medewerkers helpen je graag!

 

Filter tonen Filter verbergen
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 57 producten

Buitenpotterie is een essentieel onderdeel van onze tuin- of balkondecoratie. Creëer de gewenste sfeer in je buitenruimte door de juiste bloempot uit te kiezen. Verrijk je tuin met milieubewuste Ecopots buitenpotterie. We hebben het hier over Ecopots en waarom dit merk zo populair is in de wereld van buitenpotterie. In ons tuincentrum in Heist-op-den-berg vind je deze elegante gerecyclede Ecopots terug. Bezoek ons vandaag nog en haal je eigen exemplaar! Bekijk onze openingsuren.  

Ecopots, Belgie, bloempotten

Wat zijn Ecopots?

Ecopots is een merk van buitenpotterie dat zich specialiseert in de productie van gerecyclede bloempotten. Ze zijn duurzaam, licht en hebben een mooie matte uitstraling. De potten worden in Europa gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en vormen, waardoor ze geschikt zijn voor elke buitenruimte. Er is een bloempot voor elke plant, op elk potje past nu eenmaal een dekseltje. 

Waarom kiezen voor Ecopots?

Er zijn verschillende redenen waarom Ecopots een goede keuze zijn voor jouw buitenruimte:

 • Duurzaamheid: Ecopots zijn gemaakt van gerecyclede materialen, wat betekent dat ze een duurzame optie zijn voor buitenpotterie en binnenpotterie. Door te kiezen voor Ecopots, help je mee aan het verminderen van de hoeveelheid plastic afval in onze wereld. 
 • Weerbestendigheid: Ecopots zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor zowel warme als koude klimaten, waarbij ze niet snel verkleuren of beschadigen. 
 • Onderhoud: Ecopots zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Ze zijn bestand tegen water met zeep. Wij raden aan geen bleekproducten te gebruiken.  
 • Design: Ecopots hebben een uniek, modern en minimalistisch design dat past op elk balkon of in elke tuin. Het matte oppervlak geeft een stijlvolle twist aan je tuin of balkon. Verder zijn ze functioneel ontworpen met een handige afwateringsopening aan de onderkant, waardoor overtollig water makkelijk wegstroomt. Dit voorkomt dat planten te veel water krijgen wat wortelrot als gevolg heeft. 

Ecopot, buitenpotterie, duurzaam

Ontdek meer over de duurzame en functionele aspecten van Ecopots

 • Ecopots zijn niet alleen gemaakt van gerecycled materiaal maar ze zijn ook 100% recyclebaar. Dit betekent dat hun levensduur beduidend lang is en daardoor een afname in de afvalstroom bemoedigt. 
 • Het bedrijf dat Ecopots vervaardigt, heeft als doel om hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Zo hebben ze bijvoorbeeld een eigen energiecentrale op zonne-energie en werken ze samen met lokale organisaties om hun productieproces verder te verduurzamen.

Kortom Ecopots is een mooi merk voor buitenpotterie dat zich ook nog eens actief inzet om onze levensomgeving te verbeteren. Door te kiezen voor Ecopots investeer je in een aantrekkelijk product voor je buitenruimte en draag je bij aan een betere toekomst voor onze planeet. Ga voor Ecopots en zorg voor de natuur in plaats van te kiezen voor een plastic wegwerp bloempot. 

Waar Ecopots kopen?

Ecopots zijn verkrijgbaar in ons tuincentrum en via onze online webshop. De kwalitatieve producten die je bestelt via de online webshop leveren we aan huis. We garanderen een snelle levering en een veilig betalingsproces. Ecopots biedt een duurzame, stijlvolle en onderhoudsvriendelijke oplossing voor buitenpotterie. Door te kiezen voor Ecopots, draag je bij aan het verminderen van plastic afval en heb je een prachtige aanvulling op je buitenruimte.

 

 • Gratis bezorging vanaf €45,00
 • 4500m² tuinplezier
 • 7 dagen versgarantie
 • Ruim assortiment
 • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021