Kerstbomen

Vanaf 1 december staan de kerstbomen weer voor het uitzoeken bij Tuincentrum Thiels. De échte kerstbomen op ons buitenterrein in werkelijk alle hoogtes, diktes en soorten die u maar wenst staan dan weer voor u klaar. Ze zeggen wel eens Kerst is de leukste tijd van het jaar! En daar is ons team van Tuincentrum Thiels het zeker mee eens!

Echte kerstbomen

Er gaat niets boven een echte kerstboom! De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer met zich mee. In ons tuincentrum kunt u terecht voor echte kerstbomen in allerlei soorten en maten. Geeft u de voorkeur aan een kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? De medewerkers van ons tuincentrum helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken.

Kerstboom kopen? Tuincentrum Thiels is al jaren de kerstboomspecialist van Booischot en in de nabije omgeving van Leuven, Aarschot en Mechelen. Wij verpakken de kerstboom netjes in een net voor u, zodat u hem gemakkelijk mee kunt nemen in de auto. 

Kerstboom laten bezorgen?

Nieuw! Gratis kerstboom bezorging aan huis! Vanaf €24.95 heeft u een gezaagde kerstboom bij u thuis staan. U bestelt de boom en wij zorgen ervoor dat deze netjes en veilig bij u thuis aankomt!

Zo blijft je kerstboom zo lang mogelijk mooi:

  • Laat de boom eerst acclimatiseren in de garage, schuur of gang.
  • Zet de boom niet te dicht bij de verwarming, de naalden kunnen dan eerder vallen.
  • Heeft de boom een voet met waterreservoir? Vul deze dan tijdig bij.

Kerstversiering

Uiteraard bieden wij u ook een ruim assortiment aan kerstversiering denk aan kerstboomverlichting, kerstballen, kerstslingers en meer. Maar ook indien u klaar bent met het versieren van uw kerstboom en op zoek gaat naar kerstversiering voor elders in huis, kunt u bij ons uw hart ophalen. Denk aan decoratietakken en kerststukjes of een houtenkerstboom.

Bezoek Tuincentrum Thiels

Kom naar ons tuincentrum voor de mooiste kerstboom en om alvast de kerstsfeer te proeven! Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Tot ziens bij onze kerstshow! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021