Tuincentrum van het jaar 2020

Op 31 januari 2020 werd voor de vijfde keer de Garden Centre Quality Awards uitgereikt door de Belgische Tuincentra Vereniging. Talrijke tuin- en plantencentra in Vlaanderen en Wallonië werden hierbij gescreend en beoordeeld met kwaliteitssterren. Met trots mogen wij meedelen dat Tuincentrum Thiels:

  • De hoogste onderscheiding als 'Tuincentrum van het jaar' toegekend heeft gekregen.
  • Als enige tuin- en plantencentrum 5 kwaliteitssterren toegekend heeft gekregen.

Een waardevolle erkenning, waar wij als tuincentrum erg trots op zijn! Wij willen dan ook onze werknemers en bezoekers hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze prestatie. Zonder het harde werk van ons gemotiveerd team en de loyaliteit van onze lieve klanten zouden we dit nooit behaald hebben. Enorm bedankt!

 

De 5e Garden Centre Quality Awards

De Belgische Tuincentra Vereniging heeft voor de 5e editie gesleuteld aan het concept met een aantal vernieuwende elementen. Een eerste vernieuwing is de toevoeging van het woordje “quality” in de benaming omdat het in de beoordeling door de vakjury de nadruk ligt op de kwaliteit van het bedrijf zoals door de klant ervaren en niet in de eerste plaats op het ondernemerschap van het bedrijf. 

Nieuw is ook het uitreiken van kwaliteitssterren binnen een schaal van 1 tot 5 sterren. Dit vervangt de vroegere waardering van goud, zilver en brons, hetgeen toelaat meerdere verdienstelijke bedrijven te waarderen met een award. Ten slotte werd in de beoordeling door de vakjury meer nadruk gelegd op de beleving zoals door de consument ervaren wordt naar aanleiding van een bedrijfsbezoek. De beoordeling door de jury is ditmaal gebaseerd op twee onaangekondigde bedrijfsbezoeken in mei-juni en in oktober-november. Het jureerproces stond onder het professionele toezicht van het Retail Design Lab van UHasselt o.l.v. prof. dr. K. Quartier. 

Mystery shopper

Het is belangrijk te weten dat de juryleden zich tijdens hun audits gedragen als klanten die voor het eerst dit tuin- of plantencentrum bezoeken. Welke indruk (wow-effect) krijg ik als klant om mij te inspireren? Hoe authentiek is dit bedrijf met de core business als tuinmarkt bezig? Het gaat tenslotte in essentie om de natuur op aansprekende wijze onderdeel te laten zijn voor onze woon- en leefomgeving. 

Kom langs in het mooiste tuincentrum van België

Wij zijn erg blij met deze waardevolle erkenning en zijn trots dat wij dagelijks enthousiaste tuinliefhebbers mogen verwelkomen in ons tuincentrum. Kom langs in ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg voor een goed advies omtrent onze planten, bloemen en tuinartikelen. Voor specifieke vragen over ons assortiment kunt u ook een mail sturen naar info@tuincentrumthiels.be of bellen naar 015/22.27.52.

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021