Tuincentrum Diest

Zoekt u een uitmuntend tuincentrum in de buurt van Diest? Overweeg dan een bezoek aan Tuincentrum Thiels! Gesitueerd in Heist-op-den-Berg, zijn wij slechts een halfuur rijden van Diest verwijderd en vormen wij de perfecte bestemming voor elke tuinenthousiasteling. Bij ons ontdekt u een rijke verzameling tuinartikelen, planten, bomen, struiken en bloemen die uw tuin zullen transformeren in een oase van rust en schoonheid.

In ons tuincentrum nabij Diest staan kwaliteit en deskundigheid centraal. We zijn trots op ons vakkundige personeel, dat u met plezier bijstaat bij het kiezen van de perfecte items voor uw tuin. Wilt u weten welke planten het beste in uw tuin passen of welke verzorging zij nodig hebben? Onze experts delen hun kennis met passie en geven u persoonlijk advies op maat.

Breed en verassend assortiment

Het assortiment van Tuincentrum Thiels is veelomvattend en divers. We bieden niet alleen groen en kamerplanten, maar ook een breed scala aan tuinbenodigdheden, van tuingereedschap tot meststoffen. Dit zorgt ervoor dat uw tuin er steeds verzorgd uitziet en biedt alles wat u nodig heeft voor tuinonderhoud. Wij kiezen voor producten van erkende merken, waardoor u verzekerd bent van topkwaliteit.

Bestel ook online onze producten

Voor wie niet in staat is om ons direct te bezoeken, biedt onze webshop uitkomst. U kunt het grootste deel van ons assortiment eenvoudig online bestellen. Levering door het hele land is mogelijk en voor adressen binnen 15 kilometer van ons tuincentrum, bezorgen we zelfs de meest verse boeketten aan huis. Bezoek onze website voor alle leveringsvoorwaarden.

Zien we u snel?

Tuincentrum Thiels is makkelijk bereikbaar vanaf Diest en biedt alles wat u kunt wensen voor uw tuin, inclusief een uitstekende klantenservice en een plezierige winkelervaring. Wij nodigen u van harte uit om ons assortiment te komen ontdekken. Onze openingstijden en hoe u ons kunt bereiken, vindt u op onze website. We hopen u snel te mogen verwelkomen!

Routebeschrijving vanaf Diest

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021