Vrolijk Pasen!

Namens het hele team van Tuincentrum Thiels wensen we u alvast vrolijk Pasen! Wellicht zien de plannen voor Pasen er dit jaar nog steeds anders uit dan ‘normaal’, maar bij Tuincentrum Thiels doen we er alles aan om uw huis en tuin zo gezellig mogelijk aan te kleden. Een fleurig boeket met paastulpen, een kleurrijke paastak en vrolijke lentebloeiers voor in de tuin zorgen voor een vrolijke sfeer in huis en in de tuin.

Paasassortiment Thiels

Ontdek ons fleurige paasassortiment met schattige konijntjes, vrolijke kuikentjes in pastelkleuren en mooie paasdecoraties. We hopen dat Moeder Natuur ons op een lang weekend met mooi weer trakteert. Tuincentrum Thiels zorgt er in ieder geval voor dat het bij u thuis en in de tuin gezellig is. Kom langs in ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg en aanschouw ons vrolijke voorjaarsassortiment.

Paasdecoratie

Wilt u uw huis opvrolijken met wat kleur? Tuincentrum Thiels heeft een groot assortiment aan leuke paasdecoratie voor in huis. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

 • Vrolijke paastulpen
 • Paastakken
 • Decoratieve paaseieren
 • Schattige beeldjes
 • Kwarteleieren
 • Chenille kuikens
 • Nestjes van riet
 • Paasservetten
 • Eierdoppen
 • En nog veel meer.

Vier vrolijk Pasen met de decoratieve accessoires van Tuincentrum Thiels. Een ronde door ons voorjaarstuincentrum tovert direct een lach op uw gezicht een geeft u meteen een warm gevoel. Neem alvast een kijkje in onze bloemenwebshop en bekijk ons assortiment paasboeketten. Klik hieronder op onze favoriete boeketten en bestel deze in de webshop!

Paasboeketten

Paasboeket - ThielsPaasboeket - Thiels

Paastakken

Paastakken zijn hét teken van Pasen, maar waarom eigenlijk? De paastak komt van oorsprong van de paasboom, dat weer een afgeleide is van de meiboom. Vroeger zag men sommige bomen als heilig en gebruikten de Germanen deze meibomen om te offeren en te bidden. Tegenwoordig zetten we paastakken thuis in een vaas en decoreren we deze met allerlei leuke hangers, zoals pastelgekleurde eitjes.

Welke soorten paastakken zijn er?

Er zijn diverse soorten paastakken. Bij Tuincentrum Thiels verkopen we onder andere:

 • Wilgentakken (Salix)
 • Magnolia
 • Kronkelhazelaar
 • Forsynthia
 • Japanse sierkers

Kom langs en kies zelf welke tak u het mooist vindt!

Zelf aan de slag met vrolijke paasdecoratie

Tijdens Pasen is het natuurlijk het allerleukste om zelf aan de slag te gaan met bloemen, planten en allerlei knutselspullen. Veertjes, decoratief touw, eierdoppen en vers geplukte bloemetjes van buiten zijn de perfecte ingrediënten voor een gezellige paastafel. Kom langs bij Tuincentrum Thiels en bekijk ons doe-het-zelf paasassortiment. Houdt u totaal niet van knutselen? Geen probleem! Veel decoratie in ons tuincentrum is direct klaar om te gebruiken. Zo hoeft u zelf niet meer aan de slag maar geniet u meteen van gezellige decoratie voor in huis en in de tuin.

Lentebloeiers

Naast paasdecoratie en paastakken mogen vrolijke tuinplanten ook niet ontbreken. Voor het echte Paasgevoel haalt u viooltjes, narcissen, hyacinten en blauwe druifjes voor in de tuin. Bij Tuincentrum Thiels hebben we vrolijke tuinplanten en bloembollen op pot. Deze bloembollen hoeft u niet meer te planten maar plaatst u direct in de tuin, op de tuintafel of op een plantentafeltje. Haal eerst de oude, dode bloemen weg voordat u nieuwe planten in de tuin plaatst. Zo ziet het er netjes uit en begint u het jaar fris. Maak terracottapotten goed schoon met heet water en azijn. Plastic bloempotten maakt u schoon met een sopje met allesreiniger. Plant nieuwe tuinplanten zoals bellis perennis, ofwel madeliefjes. Staat uw tuin er gezellig bij, dan vrolijkt uw humeur sowieso op!

Vrolijk Pasen Tuincentrum Thiels

Het team van Tuincentrum Thiels wenst u gezellige paasdagen met hopelijk mooi weer. Geniet van het samenzijn, lekker eten en de start van een nieuw seizoen! Hopelijk tot snel bij Tuincentrum Thiels voor de leukste paasdecoratie en paastakken. Ook voor een fleurig paasboeket komt u langs onze bloemenafdeling in Heist-op-den-Berg. Heeft u nog vragen?

Bel ons tuincentrum

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Maak jouw tuin vlindervriendelijk

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
Moestuinieren in april

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...
Wij hebben de zomer al in de bol!

Wij hebben de zomer al in de bol! Letterlijk, want er zijn heel veel bijzondere bollen en knollen die prachtig bloeien in de zomer. Sommige ervan ken je vast, zoals de dahlia en begonia. Maar je kunt ook kiezen voor meer onbekende, exotische toppers.

Lees meer...
 • Gratis bezorging vanaf €45,00
 • 4500m² tuinplezier
 • 7 dagen versgarantie
 • Ruim assortiment
 • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021