Plant van de week: Rozen

Plant van de week: Rozen

Ontdek de betoverende wereld van rozen bij Tuincentrum Thiels. Of u nu op zoek bent naar struikrozen, stamrozen of klimrozen, wij hebben de perfecte rozensoort voor uw tuin.
 
Wist u dat rozen al eeuwenlang een speciale plek innemen in de harten van bloemenliefhebbers over de hele wereld? Zij hebben talloze gedichten geïnspireerd, zijn het onderwerp geweest van kunstwerken en hebben zelfs een hele taal van liefde en emoties om zich heen gecreëerd.
 
Rozen zijn de koninginnen der bloemen, met hun elegante stelen en prachtige bloemknoppen. Van levendige rode tinten tot zachte pastelkleuren en alles daartussenin, de variatie in kleuren en vormen is adembenemend.
 
Rozen zijn er in een breed scala aan kleuren, geuren en vormen, waardoor zij perfect passen bij elke stijl en smaak. Van delicate enkele bloemblaadjes tot weelderige gevulde bloemen, elke rozensoort heeft haar eigen unieke karakter en uitstraling. Zij zijn gemakkelijk te verzorgen. Met de juiste standplaats, regelmatig water geven en een beetje snoeiwerk, zullen uw rozen gedijen en u belonen met een overvloed aan prachtige bloemen.
 
Bij Tuincentrum Thiels hebben we een uitgebreide selectie rozen in verschillende soorten en maten. Bent u benieuwd naar meer rozensoorten? Bekijk ze in onze plantengids: https://www.tuincentrumthiels.be/plantengids/search/name/roos

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Nu doen: neem zomerstekken

Hier een praktisch stappenplan voor het nemen van zomerstekken.

Lees meer...
Ga voor een Mediterrane tuin, balkon of dakterras!

Wie houdt er nu niet van een ontspannen vakantiesfeer met mediterrane allure?

Lees meer...
Anti-muggen en wespen tips voor huis en tuin

Wij geven tips voor het wegjagen van muggen en wespen uit huis en tuin.

Lees meer...
  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021