De Citroengeranium, anti muggenplant

De Citroengeranium, anti muggenplant

Nu de zomer in volle gang is, weten we allemaal dat muggen een ongewenst gezelschap kunnen zijn tijdens onze buitenactiviteiten. Ontdek de betoverende kracht van de Citroengeranium, ook wel bekend als de "Anti-muggenplant". Deze plant, oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Afrika en is een effectieve natuurlijke muggenverdrijver.


Dankzij haar unieke citroengeur blijven muggen op veilige afstand, zodat u volop kunt ontspannen en genieten van uw buitenruimte. Of u nu een tuin, balkon of terras hebt, de Citroengeranium is de ideale metgezel om u te beschermen tegen die vervelende beten.
Deze prachtige plant voegt niet alleen functionaliteit toe aan uw buitenruimte, maar ook schoonheid. Met haar weelderige groene bladeren en kleurrijke bloemen geeft de Citroengeranium een frisse en levendige uitstraling aan elke omgeving. Bovendien is zij gemakkelijk te verzorgen en kan zij zowel in potten als in de volle grond gedijen.
Wacht niet langer! Kom vandaag nog naar Tuincentrum Thiels en ontdek de kracht van de Citroengeranium, uw natuurlijke bondgenoot tegen muggen!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Nu zaaien: eenjarige zomerbloeiers

Wil je deze zomer genieten van een bloemenzee aan zomerbloeiers? Niets leuker dan bloemen uit eigen tuin plukken en tegelijkertijd de bijen en vlinders aan voedsel helpen.

Lees meer...
Een zonnig kleurtje in de tuin

Zet jouw huis en tuin in het zonnetje! Oranje bloeiende bollen, tuinplanten en kamerplanten trekken de aandacht en zorgen voor een vrolijke en positieve sfeer.

Lees meer...
Maak jouw tuin vlindervriendelijk

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...
  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021