De Citroengeranium, anti muggenplant

De Citroengeranium, anti muggenplant

Nu de zomer in volle gang is, weten we allemaal dat muggen een ongewenst gezelschap kunnen zijn tijdens onze buitenactiviteiten. Ontdek de betoverende kracht van de Citroengeranium, ook wel bekend als de "Anti-muggenplant". Deze plant, oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Afrika en is een effectieve natuurlijke muggenverdrijver.


Dankzij haar unieke citroengeur blijven muggen op veilige afstand, zodat u volop kunt ontspannen en genieten van uw buitenruimte. Of u nu een tuin, balkon of terras hebt, de Citroengeranium is de ideale metgezel om u te beschermen tegen die vervelende beten.
Deze prachtige plant voegt niet alleen functionaliteit toe aan uw buitenruimte, maar ook schoonheid. Met haar weelderige groene bladeren en kleurrijke bloemen geeft de Citroengeranium een frisse en levendige uitstraling aan elke omgeving. Bovendien is zij gemakkelijk te verzorgen en kan zij zowel in potten als in de volle grond gedijen.
Wacht niet langer! Kom vandaag nog naar Tuincentrum Thiels en ontdek de kracht van de Citroengeranium, uw natuurlijke bondgenoot tegen muggen!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Wat te doen tegen de buxusmot en de beste buxusvervangers

Ontdek meer over de buxusmot en de beste alternatieve buxusstruiken.

Lees meer...
Tips voor een veilige, kindvriendelijke tuin

Wij geven je tips voor een veilige, kindvriendelijke tuin.

Lees meer...
De mooiste nazomerbloeiers

Ontdek ons aanbod aan nazomerbloeiers om de tuin mee op te fleuren.

Lees meer...
  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021