De Citroengeranium, anti muggenplant

De Citroengeranium, anti muggenplant

Nu de zomer in volle gang is, weten we allemaal dat muggen een ongewenst gezelschap kunnen zijn tijdens onze buitenactiviteiten. Ontdek de betoverende kracht van de Citroengeranium, ook wel bekend als de "Anti-muggenplant". Deze plant, oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Afrika en is een effectieve natuurlijke muggenverdrijver.


Dankzij haar unieke citroengeur blijven muggen op veilige afstand, zodat u volop kunt ontspannen en genieten van uw buitenruimte. Of u nu een tuin, balkon of terras hebt, de Citroengeranium is de ideale metgezel om u te beschermen tegen die vervelende beten.
Deze prachtige plant voegt niet alleen functionaliteit toe aan uw buitenruimte, maar ook schoonheid. Met haar weelderige groene bladeren en kleurrijke bloemen geeft de Citroengeranium een frisse en levendige uitstraling aan elke omgeving. Bovendien is zij gemakkelijk te verzorgen en kan zij zowel in potten als in de volle grond gedijen.
Wacht niet langer! Kom vandaag nog naar Tuincentrum Thiels en ontdek de kracht van de Citroengeranium, uw natuurlijke bondgenoot tegen muggen!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Kruiden(ijs)thee uit eigen tuin

Wat is er nu lekkerder dan een verfrissende of verkwikkende (ijs)thee, op een mooie, zomerse dag?

Lees meer...
Moestuinieren in juli

Hier volgt een flinke dosis inspirerende moestuintips voor de maand juli.

Lees meer...
Nu doen: neem zomerstekken

Hier een praktisch stappenplan voor het nemen van zomerstekken.

Lees meer...
  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021