Betreed de Betoverende Wereld van Mystery Moon

Stap binnen in de mysterieuze atmosfeer van Mystery Moon bij Tuincentrum Thiels, waar de sterrenhemel zich uitstrekt over een scala aan unieke kerstdecoraties. Dit intrigerende thema nodigt u uit om uw kerstinterieur te hullen in een sfeer van mystiek en dromerige pracht. Ontdek de vele facetten van Mystery Moon, waar hanglampen vermomd zijn als kerstballen, ijspegels stralen met LED-licht, en de nacht vol sterren wordt weerspiegeld in donkerblauwe kerstballen met glitters.

Bezoek ons

Kerstthema's | Tuincentrum Thiels

Eclectische Roze Sterren en Gouden Ornamenten

Voeg een sprankje eclectische charme toe aan uw kerstboom met roze sterren in diverse vormen. Deze opvallende ornamenten breken met traditionele kleuren en voegen een eigentijdse touch toe aan uw feestelijke decor. Combineer dit met gouden ornamenten die de sterrenhemel van Mystery Moon verrijken en uw kerstboom omtoveren tot een stralend kunstwerk.

Donkerblauwe Kerstballen: De Nacht Vol Sterren

Laat de nacht vol sterren weerspiegelen in donkerblauwe kerstballen met schitterende glitters. Deze decoraties voeren u mee naar een mystieke nachtelijke hemel en voegen een vleugje drama toe aan uw kerstboom. Creëer een betoverend tafereel met deze glinsterende ballen die het licht vangen en een fonkelende magie verspreiden.

FLUORESCERENDE BLOEMEN EN GOUDEN DROMENVANGERS

Hang kleurrijke bloemen in fluorescerende tinten in uw kerstboom en laat uw Mystery Moon-thema tot leven komen. Deze levendige toevoegingen voegen een speels element toe aan uw kerstdecor en brengen een dosis energie in de mysterieuze sfeer. Voeg daar gouden dromenvangers aan toe, compleet met sterren, voor een vleugje betovering en dromerige elegantie.

HANGLAMPEN IN VERMOMMING

Laat u verrassen door de creatieve verrassing van Mystery Moon met kerstballen die dienen als betoverende hanglampen. Verrijk uw kerstboom met unieke blikvangers die niet alleen schitteren als decoratieve ornamenten, maar ook zorgen voor een zacht en sfeervol licht. Creëer een magisch spel van schaduwen en licht in uw kerstinterieur met deze bijzondere toevoeging.

Kerstthema's | Tuincentrum Thiels

Tafeldecoratie en Woonaccessoires in Sterrenpracht

Breng de betovering van Mystery Moon naar uw kersttafel met een scala aan prachtige tafeldecoraties en woonaccessoires. Kies voor kaarsstandaarden die de ruimte vullen met een zachte gloed, borden in stervorm die een speels element toevoegen, en kerstballen die elegant hangen aan een standaard en zo de tafel omtoveren tot een betoverend schouwspel.

Zijdenbloemen voor een Bijpassend Boeket

Maak uw kerstdecor compleet met zijdenbloemen in dezelfde opvallende kleuren als uw Mystery Moon-thema. Creëer een bijpassend kerstboeket dat de mysterieuze sfeer door uw hele huis verspreidt. Zijdenbloemen voegen een blijvende schoonheid toe aan uw feestelijke inrichting en creëren een samenhangend geheel.

Ontdek Kerstverlichting

Betreed de Betoverende Wereld van Mystery Moon bij Tuincentrum Thiels

Wij nodigen u van harte uit om onze winkel te bezoeken en de magie van Mystery Moon te ontdekken. Laat u inspireren door de sterrenhemel aan decoraties en kies uit ons uitgebreide assortiment om uw kerstinterieur te transformeren in een mysterieuze droomwereld. Mystery Moon brengt de betovering van de nachtelijke hemel naar uw eigen huis, waardoor uw kerstviering een onvergetelijke ervaring wordt. Bezoek Tuincentrum Thiels en laat de mysterievolle betovering van Mystery Moon uw kerstdecor verlichten!

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021