CACTUSSEN EN VETPLANTEN

Cactussen en vetplanten kopen in Heist-op-den-Berg nabij Mechelen en Leuven? Kom langs bij Tuincentrum Thiels en laat u verrassen door het ruime aanbod cactussen en vetplanten. In allerlei soorten en maten vindt u bij ons mooie cactussen en vetplanten die uw interieur direct een boost geven! Ontdek wat diverse kleine kamerplanten kunnen doen voor uw interieur, door nét een leeg tafeltje of een lege hoek wat op te vrolijken. 

 

KLEINE CACTUSSEN EN VETPLANTEN ZIJN IN DE MODE!

Steeds vaker ziet u ze voorbijkomen, creaties met kleine cactussen en vetplanten in de mooiste vormen en kleuren. Stel zelf een mooi arrangement samen met leuke kleine vetplantjes of wissel cactussen en vetplanten met elkaar af voor een mooi verwilderd effect. 

Uiteraard kunt u onze medewerkers ook vragen om een schaal of plantenbak voor u te verzorgen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een plantenarrangement, die voor u op worden gemaakt in ons tuincentrum. De arrangementen zijn tevens uitstekend geschikt om cadeau te geven! 

GROTE CACTUSSEN EN VETPLANTEN VOOR IN HUIS

Ook grote cactussen en vetplanten hebben wij in ons plantenassortiment. Grote cactussen en vetplanten kunnen een echte blikvanger zijn in uw huis. Een mooi wit dressoir combineert prachtig met mooie vetplanten of wat dacht u van een houten vloer met een terracotta bloempot en een grote opvallende cactus? De mogelijkheden met cactussen en vetplanten zijn eindeloos! Heeft u specifieke wensen qua grootte, of bijvoorbeeld de pot waar u de planten graag in wenst? Vraag onze medewerkers dan gerust om advies, wij helpen u graag om de juiste planten te vinden!

BEKIJK EN KOOP CACTUSSEN EN VETPLANTEN IN HEIST-OP-DEN-BERG

Kom langs bij ons tuincentrum in Heist-op-den-Berg voor een mooi aanbod cactussen en vetplanten en de rest van ons assortiment aan kamerplanten.. Voor vragen kunt u ook terecht bij info@tuincentrumthiels.be of bel gerust naar 015/22.27.52. Graag tot ziens in ons tuincentrum!

  • Gratis bezorging vanaf €45,00
  • 4500m² tuinplezier
  • 7 dagen versgarantie
  • Ruim assortiment
  • Mooiste tuincentrum van België 2020-2021